Konverteringsverdier

Bruk samme verdi for hver konvertering

For enkelte konverteringer kan verdien være den samme. Det kan være lurt å bruke identiske konverteringsverdier hvis du sporer flere konverteringshandlinger. Dermed kan du registrere separate verdier for eksempel for telefonanrop og registreringer. Hvis du ser på separate verdier, kan du enkelt sammenligne to forskjellige konverteringshandlinger. Hvis du anslår verdien av anrop til å være NOK 50 og verdien av registreringer til å være NOK 200, betyr det at du verdsetter registreringer 4 ganger så høyt som anrop.

Her er noen andre eksempler på handlinger kunder utfører som kan være verdifulle for bedriften:

• Bestilling av prøvekjøring
  • Forespørsler om å ringe tilbake
  • Innsending av skjemaer
  • Søk etter butikkbeliggenheter
  • Pristilbud