Valors de conversió

Mesurar el mateix valor per a cada conversió

Per a algunes conversions, podeu mantenir el mateix valor. Si feu un seguiment de diverses accions de conversió, us recomanem que utilitzeu valors de conversió que siguin iguals. D'aquesta manera, podeu capturar valors independents, per exemple, per a les trucades i per als registres. Veure els valors independents permet fer comparacions útils entre dues accions de conversió diferents. Si assigneu un valor de 5 € a les trucades i de 20 € als registres, per exemple, vol dir que valoreu els registres quatre cops més que les trucades.

Altres exemples d'accions que fan els clients i que podrien ser valuoses per a la vostra empresa són:

• Organitzar proves de conducció
  • Sol·licituds de devolució de trucada
  • Enviament de formularis
  • Cercar la ubicació d'una botiga
  • Pressupostos