Varigheden af indlæringsperioden for kampagner og faktorer, der har indflydelse på varigheden

Når du har foretaget en ændring af din automatiske budstrategi, går der et stykke tid, før kampagnen eller porteføljestrategien er kalibreret iht. det nye mål. I dette tilfælde vises statussen "Indlæring" muligvis. Få flere oplysninger om budstrategistatusser

I denne artikel får du oplysninger om varigheden af indlæringsperioden for kampagner og de forskellige faktorer, der har indflydelse på varigheden.

Bemærk! Budstrategistatusser er ikke tilgængelige i hotelkampagner.

Hvor kan jeg se, om indlæringsprocessen for min kampagne stadig er i gang?

Du kan se, om indlæringsprocessen for din kampagne stadig er i gang, ved at tjekke budstrategistatussen. Hvis budstrategistatussen er "Indlæring i gang", kan du holde markøren over statussen for at se, hvilken af nedenstående fire årsager der har ført til denne status.

• Ny strategi: Budstrategien er blevet oprettet eller genaktiveret for nylig. Der foretages i øjeblikket justering i Google Ads med henblik på optimering af dine bud.
  • Ændring af indstilling: En indstilling for budstrategien er blevet ændret. Google Ads er i gang med at justere for at optimere dine bud.
  • Ændring af sammensætning: Kampagner, annoncegrupper eller søgeord er blevet føjet til eller fjernet fra budstrategien. Der foretages i øjeblikket justering i Google Ads med henblik på optimering af dine bud.

Indlæringsperioden fortsætter for vores algoritmer, også selvom budstrategistatussen ikke længere er "Indlæring i gang".

Hvilke faktorer har indflydelse på indlæringsperiodens varighed?

Følgende 3 faktorer har størst betydning for indlæringsperiodens varighed:

• Det antal konverteringer, du opnår via dine kampagner, annoncegrupper eller søgeord eller i form af produktrelaterede konverteringer.
  • Konverteringscyklussernes varighed – det er eksempelvis, hvor lang tid der går, før et klik udmønter sig i en konvertering.
  • Den aktuelle budstrategi (f.eks. "Maksimér antal konverteringer" eller "Maksimér konverteringsværdi"). Der er ingen indlæringsperiode, hvis der er valgt manuel CPC.

Afhængigt af mængden af konverteringsdata kan der gå op til 2-3 konverteringscyklusser, før budstrategien er kalibreret iht. det nye mål. Konverteringsdata fra tidligere kørte kampagner kan være med til at sikre, at der opnås resultater hurtigere, da sådanne data forkorter den indledende indlæringsperiode, der er påkrævet for at få Smart Bidding-systemet kalibreret iht. dine forretningsmål.