Durada del període d'aprenentatge de les campanyes i què l'afecta

Després de fer un canvi a l'estratègia d'oferta automàtica, la campanya o la cartera necessiten temps per calibrar-se a fi d'assolir l'objectiu nou. Per indicar-ho, pot ser que es mostri l'estat "Aprenentatge". Obteniu més informació sobre els estats de les estratègies d'oferta.

Aquest article us ajudarà a entendre la durada del període d'aprenentatge de les campanyes i els diversos factors que l'afecten.

Nota: els estats de les estratègies d'oferta no estan disponibles per a les campanyes d'hotels.

On puc veure si la meva campanya encara està aprenent?

Per veure si la vostra campanya encara està aprenent, consulteu l'estat de l'estratègia d'oferta. Si indica "Aprenentatge", podeu passar el cursor per sobre de l'estat per veure quin dels quatre motius següents explica per què l'estratègia d'oferta té l'estat "Aprenentatge".

• Estratègia nova: l'estratègia d'oferta s'ha creat o s'ha tornat a activar fa poc. Google Ads està fent els ajustos necessaris per optimitzar les ofertes.
  • Canvi en l'opció de configuració: s'ha canviat una opció de configuració de l'estratègia d'oferta. Google Ads està fent els ajustos necessaris per optimitzar les ofertes.
  • Canvi en la composició: s'han afegit campanyes, grups d'anuncis o paraules clau a l'estratègia d'oferta, o bé se n'han tret. Google Ads està fent els ajustos necessaris per optimitzar les ofertes.

Els nostres algoritmes continuen aprenent fins i tot quan l'estat de les ofertes ja no mostra "Aprenentatge".

Què afecta la durada del període d'aprenentatge?

La durada del període d'aprenentatge es veu principalment afectada per tres factors:

• El nombre de conversions que obtenen les campanyes, els grups d'anuncis, les paraules clau o els productes.
  • La durada dels vostres cicles de conversió. Per exemple, el temps que tarda un clic a generar una conversió.
  • L'estratègia d'oferta (per exemple, Maximització de conversions i Maximització del valor de conversió). El període d'aprenentatge no s'aplica al CPC manual.

L'estratègia d'oferta pot tardar fins a 2 o 3 cicles de conversió a calibrar l'objectiu general nou, tot i que pot ser més ràpid en funció de la quantitat de dades de conversió que hi hagi. Les dades de conversió de les campanyes anteriors poden ajudar-vos a obtenir resultats més ràpidament, ja que redueixen el període d'aprenentatge inicial necessari perquè Smart Bidding faci el calibratge per assolir els vostres objectius empresarials.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now