Om den nye side Faktureringsindstillinger

Fra og med november 2022 ændrer Google udseendet af siden Faktureringsindstillinger for kunder, der bruger automatiske og manuelle betalinger. Alle elementer på den aktuelle side med indstillinger vil stadig være tilgængelige, men designet er ændret for at gøre det enklere og mere intuitivt. Der vil ikke ske nogen ændringer for kunder med månedlig fakturering.

Siden Faktureringsindstillinger, som du finder i sektionen "Indstillinger" under "Fakturering" Faktureringsikon i hovedmenuen, indeholder oplysninger om dine betalingsmetoder, hvordan du betaler, oplysninger om betaler, betalingsbrugere og kontakter og din Google Payments-konto. Oplysninger på siden er nu placeret i sektioner. Du kan åbne hver sektion ved at klikke på den eller ved at klikke på vinkelparentesen i højre side af den.

Betalingsmetoder

I sektionen "Betalingsmetoder" kan du se og administrere dine primære betalingsformer og tilføje en ny betalingsmetode eller en alternativ betalingsmetode. Hvis du har valgt kunder med manuel betaling, kan du se den senest anvendte betalingsmetode. Klik på "Administrer betalingsmetoder" for at gå til siden "Betalingsmetoder" i Google Ads. Du kan få flere oplysninger om tilgængelige betalingsmetoder i dit land på denne side i Hjælp.

Sådan betaler du

I sektionen "Sådan betaler du" kan du gennemgå den måde, du betaler for Google Ads på. Afhængigt af, hvilke muligheder der er tilgængelige på din konto, kan du opdatere dine betalingsindstillinger, så du kan skifte mellem manuelle eller automatiske betalinger og opdatere din betalingsgrænse. Du kan få flere oplysninger om dine betalingsindstillinger i denne artikel.

Betalingsbrugere/kontakter

Afhængigt af din kontotype vises der muligvis en sektion til enten Betalingsbrugere eller Betalingskontaktpersoner. I denne sektion kan du se brugere eller kontaktpersoner, der modtager betalingsrelateret kommunikation, f.eks. meddelelser om udløb af betalingsmetoder. Hvis du er administrator, kan du klikke på Tilføj en ny bruger for at tilføje et navn, en mailadresse og mailpræferencer, så du kan oprette en ny betalingsbruger. Hvis du ikke er administrator, skal du bede din administrator om at tilføje en ny bruger eller kontakte Google Ads Support.

Oplysninger om indbetaler

Sektionen "Betaleroplysninger" viser oplysninger om den person eller part, som er ansvarlig for at betale for din Google Ads-konto. I denne sektion kan du se betalingsprofilens id, dit land/din region og din valuta, kontotype, navn, adresse og sprogindstillinger for dokumentet. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon for at opdatere felter, og klik på Gem, når du er færdig med at opdatere.

Google Payments-konto

I sektionen "Google Payments-konto" kan du se id'et for din Google Payments-konto og kaldenavnet for din Payments-konto. Disse oplysninger kan være nyttige, hvis du har brug for at kontakte support. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon for at opdatere de redigerbare sektioner, og klik på Gem, når du er færdig med at opdatere.