WooCommerce: configurar una etiqueta de Google

Podeu mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics. Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu instal·lar l'etiqueta amb un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

Les instruccions per configurar l'etiqueta de Google són diferents per als identificadors d'etiqueta que comencen per "AW-" (normalment, els comptes de Google Ads) i per als identificadors d'etiqueta que comencen per "G-" (normalment, per a les propietats de Google Analytics). Seguiu les instruccions següents que corresponguin a la vostra etiqueta.

Si teniu una etiqueta que comença per "AW-"

Abans de començar

Podeu integrar el vostre compte de Woo amb Google Ads o Google Analytics de manera gratuïta. Per configurar la integració, necessiteu:

Aquesta integració és nativa de WooCommerce i us permetrà fer un seguiment de les conversions de tipus "Vendes" o "Visualització de pàgina". Es podrà accedir a funcions addicionals (com ara la funcionalitat de comerç electrònic millorat) després de la configuració. Obteniu més informació sobre els tipus de conversió de Google Ads

WooCommerce utilitza el seu propi connector de Google Ads, que s'instal·la per separat de la instal·lació bàsica. Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per instal·lar el connector i configurar les etiquetes de seguiment.

1. Inicieu la sessió a la consola d'administració de WordPress.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Plugins (Connectors).
  3. A la pàgina "Plugins" (Connectors), feu clic a Add New (Afegeix-ne un).
  4. A la pàgina "Plugins" (Connectors), a "Search Results" (Resultats de la cerca), introduïu "Google Listings & Ads" i feu clic a Install now (Instal·la ara) per iniciar la configuració automàticament. Quan feu clic a "Install now" (Instal·la ara), se us dirigirà automàticament a la configuració.
  5. Feu clic a Start Listing Products (Comença a afegir productes) per començar.
  6. Feu clic a Connect (Connecta) per connectar el lloc web a WordPress.
  7. Introduïu la vostra adreça electrònica o el vostre nom d'usuari de WordPress i feu clic a Continue (Continua).
  8. Introduïu la vostra adreça electrònica o el vostre nom d'usuari i la contrasenya, i feu clic a Log In (Inicia la sessió).
  9. Aproveu la connexió a WordPress.
  10. Connecteu-vos a Google fent clic a Connect (Connecta).
  11. Trieu el vostre Compte de Google.
  12. Concediu permís a WooCommerce perquè pugui accedir al vostre Compte de Google.
  13. Trieu el catàleg que voleu utilitzar i feu clic a Connect (Connecta).
  14. Quan el catàleg estigui connectat, feu clic a Continue (Continua).
  15. Trieu un públic i feu clic a Continue (Continua).
  16. Introduïu les dades d'enviament i feu clic a Continue (Continua).
  17. Finalitzeu els darrers passos i feu clic a Complete setup (Completa la configuració).

Si teniu una etiqueta que comença per "G-"

Abans de començar

Podeu integrar el vostre compte de Woo amb Google Ads o Google Analytics de manera gratuïta. Per configurar la integració, necessiteu:

• Un identificador d'etiqueta de Google
  • Un compte de WooCommerce actiu

WooCommerce utilitza el seu propi connector de Google Analytics, que s'instal·la per separat de la instal·lació bàsica. Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per instal·lar el connector i configurar les etiquetes de seguiment.

Podeu configurar etiquetes de seguiment de conversions i mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics amb WooCommerce.

1. Inicieu la sessió a la consola d'administració de WordPress.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Plugins (Connectors).
  3. A la pàgina "Plugins" (Connectors), feu clic a Add New (Afegeix-ne un).
  4. A la pàgina "Plugins" (Connectors), a "Search Results" (Resultats de la cerca), introduïu "WooCommerce Google Analytics" i feu clic a Install Now (Instal·la ara). An animation that shows how to set up Google tag on WooCommerce - Part 1.
  5. Un cop hàgiu baixat i instal·lat el connector, feu clic a Installed Plugins (Connectors instal·lats), al menú desplegable "Plugins" (Connectors).
  6. A "WooCommerce Google Analytics Integration" (Integració de Google Analytics de WooCommerce), feu clic a Activate (Activa).
  7. Un cop s'hagi activat el connector, la pàgina "Plugins" (Connectors) es tornarà a carregar. Al connector "WooCommerce Google Analytics Integration" (Integració de Google Analytics per a WooCommerce), feu clic a Settings (Configuració).
  8. Introduïu l'identificador de l'etiqueta de Google al quadre proporcionat i confirmeu que l'opció "Use Global Site Tag" (Utilitza l'etiqueta de lloc web global) estigui marcada. Feu clic a Save Changes (Desa els canvis). An animation that shows how to set up Google tag on WooCommerce - Part 2.