One.com: Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Før du begynder

Du kan integrere din One.com-konto med Google Ads eller Google Analytics gratis. Du skal have følgende for at konfigurere integrationen:

• Du skal have et gyldigt Google-login
  • Et JavaScript-kodefelt fra Google
  • En aktiv One.com-konto

Denne integration, som er en integreret del af One.com, giver dig mulighed for at spore vigtige hændelser som "Salg" eller "Sidevisning". Du kan få adgang til yderligere funktioner (f.eks. Udvidet e-handel) efter konfigurationen.

Vejledningen til konfiguration af Google-tagget er forskellig for tag-id'er, der starter med "AW-" (normalt Google Ads-konti) og tag-id'er, der starter med "G-" (normalt Google Analytics-ejendomme). Følg den vejledning nedenfor, der er relevant for dit tag.

Hvis du har et tag, der starter med "AW-"

1. Log ind på din One.com-konto.
  2. Klik på Websiteværktøj på rullemenuen i One.com til højre på siden.
  3. Klik på Marketing og SEO på menuen til venstre.
  4. Klik på Google Ads. Følg vejledningen for at knytte dit website til Google Ads.

Hvis du har et tag, der starter med "G-"

1. Log ind på din One.com-konto.
  2. Klik på Websiteværktøj på rullemenuen i One.com til højre på siden.
  3. Klik på Websiteindstillinger på menuen til venstre. Vælg Forbindelser på rullemenuen.
  4. På siden "Forbindelser" skal du indsætte dit "G-"-id i feltet "Google Analytics-sporings-id" under Google Analytics.
  5. Klik på Gem.