Sobre Màxim rendiment per a objectius de botiga

Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga estan dissenyades per ajudar les empreses a proporcionar als clients potencials la informació que necessiten per decidir quan i com poden visitar les seves botigues. Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga milloren aquest procés a fi de facilitar-vos la tasca de promoure les vostres botigues a les propietats més grans de Google, com ara la Xarxa de Cerca de Google, Maps, YouTube, Gmail i la Xarxa de Display de Google. Afegiu unes quantes línies de text, els recursos de creativitat i un pressupost, i la resta s'optimitza per ajudar els clients a trobar-vos.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Com funciona

Quan creeu una campanya Màxim rendiment per a objectius de botiga, definiu les ubicacions de la botiga que vulgueu promocionar. Per fer-ho, podeu enllaçar el perfil d'empresa o bé seleccionar ubicacions afiliades.

Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga se centren en la simplicitat i a aconseguir els objectius empresarials fora de línia. Ens heu de proporcionar les ubicacions de les botigues, el pressupost de la campanya i els recursos dels anuncis, i, amb aquesta informació, la IA de Google optimitzarà automàticament les ofertes, els emplaçaments d'anuncis i les combinacions de recursos. L'objectiu de la campanya és maximitzar el valor a la botiga i les conversions (mitjançant visites a la botiga, vendes a la botiga, clics de trucada o clics per obtenir indicacions), i promocionar les ubicacions a les propietats i xarxes de Google.

Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga també utilitzen la segmentació per radi per a les ubicacions de Perfil d'empresa i els recursos locals afiliats (ALA). El radi pot variar en funció de les ubicacions de segmentació i de la preferència de l'usuari respecte a la distància per arribar-hi. Altres factors que determinen el radi de segmentació són el vertical, la densitat de població i l'existència de competidors.

On es poden mostrar els anuncis

Els anuncis es poden mostrar en totes les propietats de Google, inclosos la Xarxa de Cerca de Google, la Xarxa de Display de Google, Google Maps, Gmail i YouTube. Aquí teniu alguns llocs on es poden mostrar els vostres anuncis:

Google Maps

Empresa local que es mostra a Google Maps. Anunci de Serveis locals d'una joieria que es mostra a Google Maps i que inclou la ubicació de la botiga. Empresa local que es mostra a Google Maps amb indicacions

Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga us poden ajudar a implicar els clients mentre planifiquen visites a diferents destinacions. A l'exemple anterior, la tercera imatge il·lustra com els anuncis de navegació mostren informació rellevant per a la vostra empresa i relacionada amb coses que puguin necessitar, que vulguin o que potser els interessin.

Quan els clients cerquen empreses o exploren una àrea local a Google Maps, Google cerca coincidències entre aquestes accions i la ubicació de la vostra empresa. Qualsevol persona amb el seu dispositiu mòbil que sigui a prop de la vostra ubicació o que mostri interès a anar-hi pot veure el vostre anunci.

Google pot mostrar anuncis als resultats de cerca de Maps quan els usuaris cerquen empreses (com ara "canvi d'oli" o "farmàcia"). Els anuncis suggerits automàticament us permeten mostrar les vostres ofertes fins i tot abans que la consulta estigui completa, ja que mostren ubicacions d'anuncis suggerides en una cerca de compleció automàtica. Per exemple, si un usuari escriu "pel·lícules", en introduir els tres primers caràcters ("pel") es pot incloure als suggeriments un anunci d'un cinema a prop de l'usuari.

Xarxa de Cerca de Google

Anunci de Serveis locals de roba que es mostra a Google Maps.
Aquesta animació és un exemple del format d'anunci d'estat immersiu Uni-card d'ubicació.

Google cerca coincidències entre el vostre anunci i els termes de cerca que són rellevants per a la vostra empresa i per al lloc on està ubicada, en dos formats centrats en botigues a Google.com.

YouTube

Anunci de Serveis locals omissible que es reprodueix a YouTube i que inclou els articles que s'ofereixen. Anunci de vídeo d'una botiga de roba que destaca la part de l'anunci que hi ha a sota del vídeo. Anunci d'una empresa local que es reprodueix a YouTube.

Google Ads pot mostrar els vostres anuncis a YouTube, als llocs en què és més probable que fomentin la implicació de clients potencials que visitin la botiga.

Xarxa de Display de Google

Anunci d'una joieria que inclou la ubicació de la botiga. Perfil d'empresa d'una botiga de roba que destaca diverses peces de roba en venda. Perfil d'empresa d'una botiga de cotxes que mostra diversos cotxes que s'ofereixen, així com informació sobre la ubicació.

Els vostres anuncis són aptes per mostrar-se als llocs de la Xarxa de Display de Google on siguin més rellevants. Google Ads optimitza els llocs on es mostren els anuncis perquè les vostres botigues i productes rebin la màxima atenció.

Perfil d'empresa

Perfil d'empresa que mostra ofertes a la botiga i atributs de la ubicació.

Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga us ajudaran a utilitzar la pàgina de Perfil d'empresa per mostrar als clients ofertes i productes especials dins la botiga, així com atributs d'ubicació per animar els usuaris a visitar-vos.

Gmail

Example of a Gmail local services ad

Els anuncis de les vostres campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga poden arribar als usuaris de Gmail en totes les superfícies per a mòbils.

Per començar, obteniu informació sobre com podeu crear una campanya Màxim rendiment per a objectius de botiga.