Cicle de conversió: definició

Un cicle de conversió és el temps que tarda un clic a generar una conversió. Si importeu conversions a Google Ads, els cicles de conversió també inclouran el temps que tarden les conversions a registrar-se al compte. Per exemple, si la majoria dels clics generen conversions en un termini de 2 dies, el sistema ajustarà el rendiment de les conversions en aproximadament dos 2 dies.

Utilitzeu l'informe d'estratègia d'oferta per identificar el temps que tarden els clients a fer una conversió. Si hi ha dades disponibles, també podeu utilitzar l'informe d'estratègia d'oferta per identificar el nombre de conversions que Google Ads estima que es poden registrar igualment segons el retard en la conversió habitual.

Enllaç relacionat

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now