Uuden Google Ads ‑tilin luominen käyttämällä jotakin muuta valuuttaa kuin kunaa (HRK)

Kroatia vaihtaa 1.1.2023 virallisen valuuttansa Kroatian kunasta (HRK) euroon (EUR). Samasta päivästä alkaen Google Ads ‑ostoihin on käytettävä jotakin muuta valuuttaa kuin HRK:ta.

Kaikki HRK:ta käyttävät Google Ads ‑tilit lakkaavat toimimasta 31.12.2022. Siitä lähtien et siis enää voi mainostaa Google Ads ‑tililläsi, jos sen valuutaksi on valittu HRK.

Mitä sinun on tehtävä

Google Ads ‑tilin valuutta-asetuksia ei voi muuttaa. Jos haluat jatkaa mainostamista kampanjoilla, jotka ovat tällä hetkellä käynnissä HRK:ta käyttävällä tilillä, seuraa alla olevia ohjeita 31.12.2022 mennessä.

1. Luo uusi Google Ads ‑tili ja valitse tilin valuutaksi jokin muu kuin HRK.
  2. Valitse maksutapa.
  3. Siirrä aiemman, HRK:ta käyttävän tilisi kampanjat ja asetukset uudelle tilille. Google Ads Editorilla voit siirtää Google Ads ‑kampanjat ja ‑asetukset helposti tililtä toiselle.
  4. Kun uusi Google Ads ‑tilisi on käytössä, peruuta aiempi, HRK:ta käyttävä tilisi.

Jos sinulla on kysyttävää tästä muutoksesta, ota yhteyttä asiakkuusvastaavaasi tai Google Ads ‑tukeen.