Opret en ny Google Ads-konto, der ikke bruger HRK som valuta

Den 1. januar 2023 ændrer Kroatien sin officielle valuta fra kroatiske kuna (HRK) til euro (EUR). Derfor skal Google Ads-køb foretages i en anden valuta end HRK fra og med den 1. januar 2023.

Den 31. december 2022 deaktiveres alle de Google Ads-konti, der er konfigureret til at bruge HRK. Det betyder, at du fra den pågældende dato ikke længere kan annoncere ved hjælp af din eksisterende Google Ads-konto, hvis din Google Ads-konto er konfigureret med HRK som valuta.

Handling er påkrævet

Det er ikke muligt at ændre valutaindstillinger på en eksisterende Google Ads-konto. Udfør følgende trin senest den 31. december 2022 for at fortsætte med at annoncere med de kampagner, der i øjeblikket kører via en HRK-konto:

1. Opret en ny Google Ads-konto, og sørg for at vælge en anden valuta end HRK som kontovaluta.
  2. Indstil din betalingsmetode.
  3. Overfør kampagner og indstillinger fra din gamle HRK-konto til den nye konto. Du kan bruge Google Ads Editor til nemt at overføre dine Google Ads-kampagner og -indstillinger fra én konto til en anden.
  4. Når din nye Google Ads-konto er aktiv, skal du lukke din gamle Google Ads-konto, hvor HRK er angivet som valuta.

Hvis du har spørgsmål til denne ændring, bedes du kontakte din kontomanager eller Google Ads Support.