Produkttilknytning: Knytt sammen HubSpot og Google Ads

HubSpot er en tredjepartsplattform du kan bruke til å integrere data fra systemet ditt for kunderelasjonshåndtering (CRM) i Google Ads. Med HubSpot kan du importere data fra Kundematch og konverteringer utenfor nettet samt eksportere data fra Google Ads via skjemaelementer for potensielle salg.

Slik fungerer det

Du kan knytte HubSpot sammen med Google Ads for å bruke førstepartsdataene dine direkte i Google Ads. Med HubSpot-integreringen kan du importere Kundematch-data og konverteringer utenfor nettet rett fra HubSpot, eksportere potensielle salg og få bedre innsikt i markedsføringstrakten. Du kan knytte HubSpot sammen med visningskontoen og Google Ads-managerkontoen din.

Knytt HubSpot sammen med Google Ads

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å knytte sammen HubSpot og Google Ads:

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Du finner HubSpot ved å søke i søkefeltet og under «Andre populære produkter» i tilknyttede produkter. Når du har funnet HubSpot, kan du klikke på Tilknytt HubSpot. I det neste vinduet kan du tilknytte HubSpot direkte eller via Zapier.
    • Velg ønsket alternativ basert på dataene du vil importere.
  4. Klikk på Fortsett. I det neste vinduet blir du bedt om å klikke på Autoriser for å fortsette integrasjonen.
  5. Når du velger Opprett en dataintegrasjon, kommer du til HubSpot-siden, der du kan logge på HubSpot-kontoen din.
  6. Følg fremgangsmåten på HubSpot-nettstedet.

Nå kan du importere konverteringer eller målgrupper (Kundematch) fra HubSpot.

Valgfritt: Du kan også tilknytte HubSpot via Zapier. Du finner mer informasjon i artikkelen om å tilknytte Hubspot via Zapier.

Fjern tilknytningen mellom HubSpot og Google Ads

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn Zapier under «Tilknyttede kontoer og produkter», og klikk på Detaljer.
  4. Finn kanalen, og klikk på Fjern tilknytningen i Handling-kolonnen.
Merk: Når du fjerner tilknytningen mellom HubSpot og Google Ads, oppdateres ikke lenger importerte konverteringer og målgrupper.