HubSpotin ja Google Adsin linkittäminen

HubSpot on kolmannen osapuolen alusta, jonka avulla voit yhdistää CRM-datasi Google Adsiin. Voit tuoda HubSpotista asiakaskohdistusdataa ja offline-konversioita sekä viedä Google Adsista liidilomake-elementtien kautta kerättyä dataa.

Näin se toimii

Kun yhdistät HubSpotin ja Google Adsin, voit hyödyntää ensimmäisen osapuolen dataasi suoraan Google Adsissa. Integroinnin jälkeen voit tuoda HubSpotista asiakaskohdistusdataa ja offline-konversioita, viedä Google Adsista liidejä ja saada enemmän tietoa koko markkinointisuppilostasi. Voit yhdistää HubSpotin mainontatiliisi ja Google Adsin hallinnoijan tiliisi.

Näin linkität HubSpotin ja Google Adsin

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Tee linkitys seuraavasti:

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Valitse Linkitetyt tilit.
  3. Etsi HubSpot hakukentän avulla tai kohdasta "Muut suositut tuotteet". Kun olet löytänyt sen, klikkaa Linkitä HubSpot. Seuraavasta ikkunasta voit valita linkittämisen suoraan HubSpotiin tai Zapierin kautta.
    • Tee valinta sen perusteella, mitä dataa haluat tuoda.
  4. Klikkaa Jatka. Seuraavaksi sinua pyydetään klikkaamaan Hyväksy integroinnin jatkamiseksi.
  5. Kun valitset Määritä datan integrointi, siirryt HubSpot-sivulle, jolla voit kirjautua HubSpot-tilillesi.
  6. Seuraa HubSpot-sivustolla olevia ohjeita.

Nyt voit tuoda HubSpotista konversioita tai yleisöjä (asiakaskohdistus).

Valinnainen: Voit linkittää HubSpotin myös Zapierin kautta. Lisätietoa saat tästä artikkelista.

Näin poistat HubSpotin ja Google Adsin linkityksen

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Valitse Linkitetyt tilit.
  3. Etsi HubSpot kohdasta "Linkitetyt tilit ja tuotteet" ja klikkaa Tiedot.
  4. Etsi kanava ja klikkaa Toimenpiteet-sarakkeesta Poista linkitys.
Huom. Kun poistat HubSpotin ja Google Adsin linkityksen, tuodut konversiot ja yleisöt lakkaavat päivittymästä.