Produkttilknytning: Knyt HubSpot til Google Ads

HubSpot er en tredjepartsplatform, som giver dig mulighed for at integrere data fra dit kundestyringssystem (CRM-data) i Google Ads. Med Hubspot kan du importere data for Kundematch og offlinekonverteringer samt eksportere data fra Google Ads via aktiver til kundeformular.

Sådan fungerer det

Du kan knytte HubSpot til Google Ads, så du kan bruge dine førstepartsdata direkte i Google Ads. HubSpot-integrationen giver dig mulighed for at importere data for Kundematch og offlinekonverteringer direkte fra HubSpot, eksportere kundeemner og få større indsigt i kraft af bedre overblik over marketingtragten. Du kan både tilknytte HubSpot på din visningskonto og din Google Ads-managerkonto.

Knyt HubSpot til Google Ads

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Følg denne fremgangsmåde for at knytte HubSpot til Google Ads:

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Du kan finde HubSpot ved at bruge søgefeltet eller ved at gå til sektionen "Andre populære produkter" under tilknyttede produkter. Når du har fundet HubSpot, skal du klikke på Tilknyt HubSpot. I det næste vindue er der mulighed for at tilknytte HubSpot enten direkte eller via Zapier.
    • Vælg den relevante mulighed, alt efter hvilke data du vil importere.
  4. Klik på Fortsæt. I det næste vindue bliver du bedt om at klikke på Tillad for at fortsætte med integrationen.
  5. Vælg Opret dataintegration for at blive ført videre til den HubSpot-side, hvor du kan logge ind på din HubSpot-konto.
  6. Følg den fremgangsmåde, der er vist på HubSpot-websitet.

Du kan nu importere konverteringer eller målgrupper (Kundematch) fra HubSpot.

Valgfrit: Du kan også tilknytte HubSpot via Zapier. Du kan få flere oplysninger i artiklen Tilknyt HubSpot via Zapier.

Fjern tilknytningen af HubSpot til Google Ads

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Find HubSpot under "Dine tilknyttede konti og produkter", og klik på Info.
  4. Find kanalen, og klik på Fjern tilknytning i kolonnen "Handling".
Bemærk! Når du har fjernet tilknytningen af HubSpot til Google Ads, bliver eventuelle importerede konverteringer og målgrupper ikke længere opdateret.