Enllaçament de productes: enllaçar HubSpot i Google Ads

HubSpot és una plataforma de tercers que us permet integrar les vostres dades de gestor de relació amb els clients (CRM) amb Google Ads. HubSpot us permet importar dades per a la segmentació per llista de clients i la importació de conversions fora de línia, així com exportar dades de Google Ads a través de recursos de formulari de contactes.

Com funciona

Podeu connectar HubSpot a Google Ads perquè se us permeti utilitzar dades pròpies directament a Google Ads. La integració de HubSpot us permet importar dades de segmentació per llista de clients i conversions fora de línia directament des de HubSpot, exportar contactes i obtenir més estadístiques sobre l'embut de conversió de màrqueting general. Podeu connectar HubSpot al compte de difusió i al compte de gestor de Google Ads.

Enllaçar HubSpot i Google Ads

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Seguiu aquests passos per enllaçar HubSpot i Google Ads:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. Per trobar HubSpot, utilitzeu la barra de cerca o la secció "Altres productes populars" dels productes enllaçats. Un cop hàgiu trobat HubSpot, feu clic a Enllaça HubSpot. La finestra següent permet enllaçar directament HubSpot o enllaçar el compte a HubSpot a través de Zapier.
    • Seleccioneu l'opció que vulgueu en funció de les dades que vulgueu importar.
  4. Feu clic a Continua. A la finestra següent se us demanarà que feu clic a Autoritza per continuar amb la integració.
  5. En seleccionar Crea una integració de dades, se us dirigirà a la pàgina de HubSpot, on podreu iniciar la sessió al compte de HubSpot.
  6. Completeu els passos al lloc web de HubSpot.

Ara ja podeu importar conversions o públics (segmentació per llista de clients) des de HubSpot.

Opcional: també podeu enllaçar el compte a HubSpot a través de Zapier. Trobareu més informació a l'article Enllaçar a HubSpot a través de Zapier.

Desenllaçar HubSpot i Google Ads

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Els vostres comptes i productes enllaçats", cerqueu HubSpot i feu clic a Detalls.
  4. Cerqueu el canal i, a la columna "Acció", feu clic a Desenllaça.
Nota: un cop hàgiu desenllaçat HubSpot i Google Ads, les conversions i els públics importats deixaran d'actualitzar-se.