Knyt din managerkonto til en betalingsprofil, hvor der benyttes månedlig fakturering

Hvis du har en managerkonto og der ansøges om månedlig fakturering for en af dine kundekonti, skal du knytte din managerkonto til den pågældende betalingsprofil. Når du knytter din managerkonto til en betalingsprofil, får du mulighed for at foretage bestemte fakturerings- og betalingsrelaterede handlinger. Det forhindrer også uautoriserede faktureringsændringer på din konto.

På denne side kan du læse om følgende:

Anmod om at få din managerkonto knyttet til en betalingsprofil

Bemærk! Du skal have adgangstilladelsen administratoradgang eller kun faktureringsadgang til din managerkonto for at kunne sende en anmodning om tilknytning.

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon]. Vælg Betalingsprofil under "Fakturering".
  3. Klik på den blå plusknap .
  4. Angiv det 12-cifrede betalingsprofil-id for den betalingsprofil, der skal tilknyttes, og klik på Send anmodning.
    • Angiv eventuelt betalingsprofil-id'et uden bindestreger.
    • Sørg for at angive et gyldigt betalingsprofil-id.

Din anmodning om tilknytning sendes til administratorerne af den managerkonto, som har tilladelse til tilknytningsadministration for den aktuelle betalingsprofil. Når administratorerne har gennemgået din anmodning, bliver den enten godkendt eller afvist.

Du modtager en mailnotifikation, når din anmodning om tilknytning er blevet godkendt eller afvist.

Bemærk! Indtil videre er det kun tilladt at sende en anmodning om tilknytning til en betalingsprofil, hvis managerkontoen er en managerkonto med tilladelse til tilknytningsadministration. Kontakt os, hvis du vil knytte din managerkonto til en betalingsprofil af en af nedenstående typer.

• Betalingsprofiler uden en managerkonto med tilladelse til tilknytningsadministration
  • Betalingsprofiler for konti, for hvilke der er indgået en aftale om fortløbende forpligtelse, eller konti, der er underlagt Loi Sapin eller de mexicanske love og bestemmelser vedrørende forpligtelse

Se din afventende tilknytningsanmodning

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon]. Vælg Betalingsprofil under "Fakturering".
  3. Gå til fanen "Sendte anmodninger" for at se listen over afventende anmodninger om tilknytning for din managerkonto.

Bemærk! Hvis din anmodning er blevet godkendt eller afvist, kan du ikke længere se den som en afventende anmodning på fanen "Sendte anmodninger". Hvis din anmodning ikke er blevet godkendt eller afvist og du ikke længere vil have din managerkonto knyttet til betalingsprofilen, kan du trække anmodningen tilbage ved at klikke på Træk tilbage i kolonnen "Handlinger".

Mulige fejl

Der kan være flere årsager til, at du får en fejlmeddelelse, og at du ikke kan indsende en anmodning om at knytte din managerkonto til en betalingsprofil. Nedenfor kan du se en liste over mulige fejl.

Fejlmeddelelse nr. 1: Betalingsprofilen xxxx-xxxx-xxxx har ikke en tildelt managerkonto med tilladelse til tilknytningsadministration.

Hvad betyder det? Den betalingsprofil, du vil tilknytte, har ikke en managerkonto med tilladelse til tilknytningsadministration (ejeren af betalingsprofilen), som kan godkende eller afvise din anmodning om tilknytning.
Anbefalet handling: Kontakt kundesupport for at få hjælp til at knytte din managerkonto til betalingsprofilen, og gør krav på ejerskab af betalingsprofilen for din managerkonto ved at tilvælge tilladelse til tilknytningsadministration. Denne tilladelse giver din managerkonto i rollen som ejer af betalingsprofilen tilladelse til fremover at godkende eller afvise tilknytningsanmodninger fra andre managerkonti uden at kontakte kundesupport.

Fejlmeddelelse nr. 2: Det angivne betalingsprofil-id er ugyldigt.

Hvad betyder det?: Du har angivet et forkert id for betalingsprofilen. Typiske fejl omfatter slåfejl, eller at der er byttet om på nogle cifre.
Anbefalet handling: Sørg for, at du har angivet det korrekte betalingsprofil-id, som typisk er et 12-cifret nummer, før du indsender din anmodning om tilknytning.

Fejlmeddelelse nr. 3: Betalingsprofilen xxxx-xxxx-xxxx er ikke kvalificeret til ekstern tilknytning.

Hvad betyder det? Den betalingsprofil, du vil tilknytte, hører under et af følgende kriterier.
  • Den er ikke en betalingsprofil med månedlig fakturering, men i stedet en profil med muligheden manuel betaling eller automatisk betaling.
  • Den er ikke underlagt standardforpligtelse, men derimod fortløbende forpligtelse (for amerikanske bureauer) eller Loi Sapin (for franske bureauer) eller mexicansk forpligtelse (for kunder i Mexico).
  • Betalingsprofilen består ikke vores risikokontrol.
Anbefalet handling: Hvis din betalingsprofil er indstillet til manuel eller automatisk betaling (f.eks. betaling med kredit- eller debetkort, elektronisk pung eller bankoverførsel via virtuelt kontonummer), understøttes den ikke til tilknytning til en managerkonto. Du kan også kontakte kundesupport for at få hjælp til at knytte din managerkonto til betalingsprofilen.

Fejlmeddelelse nr. 4: Du har allerede anmodet om tilknytning til betalingsprofilen xxxx-xxxx-xxxx.

Hvad betyder det? Du eller en anden kvalificeret bruger på din managerkonto har tidligere foretaget en anmodning om at knytte din managerkonto til betalingsprofilen, og anmodningen afventer godkendelse af den managerkonto, der har tilladelse til tilknytningsadministration (ejeren af betalingsprofilen).
Anbefalet handling: Vent 3-5 hverdage, indtil din anmodning er gennemgået og behandlet. Hvis du stadig ikke modtager en notifikation om din afventende anmodning efter 3-5 hverdage, kan du kontakte kundesupport for at få hjælp til at knytte din managerkonto til betalingsprofilen.

Fejlmeddelelse nr. 5: Betalingsprofilen er allerede tilknyttet.

Hvad betyder det? Din managerkonto er allerede knyttet til betalingsprofilen.
Anbefalet handling: Du behøver ikke at foretage dig yderligere.