Om tjänstavtal

Ett tjänstavtal är ett avtal som anger standardvillkoren för Google Ads-kontobudgetar.

Typer av tjänstavtal

Vad är ett huvudtjänstavtal (MSA)?

Huvudtjänstavtalet (MSA) är ett avtal som anger standardvillkoren för en eller flera Google Ads-kontobudgetar. Ett huvudtjänstavtal skapas på betalningsprofilnivå och måste godkännas av en administratörsanvändare av betalningsprofilen. När huvudtjänstavtalet godkänns gäller det automatiskt alla framtida annonskontobudgetar som är kopplade till profilen.

Obs! Det går att skapa en huvudtjänstavtal när du skapar en faktureringsinställning i Google Ads.

Vad är ett tjänstavtal för budget (BSA)?

Ett tjänstavtal för budget (BSA) är ett avtal på kontonivå. Om du behöver ett tjänstavtal som specificerar budgetbelopp och datumintervall kan du välja att skapa ett tjänstavtal för budget när du skapar en kontobudget. Observera att den här typen av avtal är budgetspecifik och måste godkännas via e-post för varje budget som skapas med en BSA.