Om tjenesteavtaler

En tjenesteavtale er en kontrakt som angir standardvilkårene for Google Ads-kontobudsjetter.

Ulike typer tjenesteavtaler

Hva er en hovedtjenesteavtale (MSA)?

Hovedtjenesteavtalen (MSA) er en kontrakt som angir standardvilkårene for ett eller flere Google Ads-kontobudsjetter. En MSA blir angitt på betalingsprofilnivå, og må godkjennes av en administratorbruker av betalingsprofilen. Når en MSA er godtatt, gjelder den automatisk for alle fremtidige Ads-kontobudsjetter som er tilknyttet den aktuelle profilen.

Merk: En hovedtjenesteavtale kan opprettes når du oppretter et faktureringsoppsett i Google Ads.

Hva er en tjenesteavtale for budsjett (BSA)?

En tjenesteavtale for budsjett (BSA) er en avtale på kontobudsjettnivå. Hvis du trenger en tjenesteavtale der beløpet og datoperioden for budsjettet ditt er spesifisert, kan du velge å opprette en BSA når du lager et kontobudsjett. Merk at siden BSA-er opprettes per budsjett, må hver enkelt avtale godtas via e-post.