Opas suunnitelman hallintaan Tulossuunnittelijan avulla

Suunnitelman tarkistaminen ja toteuttaminen

Voit suunnitella kuukausi‑ ja kvartaalibudjetit, jotta saat kampanjoistasi parhaan mahdollisen hyödyn. Varmista ennen aloittamista, että olet seurannut artikkelissa Suunnitelman luominen Tulossuunnittelijalla olevia ohjeita.

Ehdotettu päiväbudjetti näkyy suunnitelman "Ehdotetut muutokset" ‑sarakkeessa.

An illustration highlighting the suggested changes section from the campaign forecast table to improve your campaign's performance.

Voit ottaa ehdotukset käyttöön Google Ads Editorista tai manuaalisesti muokkaamalla budjettiasi. Lue lisää kampanjabudjetin muokkaamisesta.

Tarkista suunnitelmasi ja toteuta se Google Ads Editorilla seuraavasti:

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Suunnittelu-valikkoa.
  3. Klikkaa Tulossuunnittelija.
  4. Klikkaa suunnitelmaa, jonka haluat tarkistaa ja toteuttaa.
  5. Klikkaa oikean yläkulman latauskuvaketta Kuva Google Adsin ja Kauppiaskeskuksen latauskuvakkeesta.
  6. Valitse Ads Editor ‑tiedosto (.csv).
  7. Tarkista suunnitelma ja toteuta se artikkelissa CSV-tiedoston tuominen Google Ads Editoriin olevien ohjeiden avulla.