GoDaddy: configurar una etiqueta de Google

Podeu mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics. Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu instal·lar l'etiqueta amb un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

Les instruccions per configurar l'etiqueta de Google són diferents per als identificadors d'etiqueta que comencen per "AW-" (normalment, els comptes de Google Ads) i per als identificadors d'etiqueta que comencen per "G-" (normalment, per a les propietats de Google Analytics). Seguiu les instruccions següents que corresponguin a la vostra etiqueta.

Si teniu una etiqueta que comença per "AW-"

Abans de començar

Podeu integrar el vostre compte de GoDaddy amb Google Ads de manera gratuïta sense cap connector. Per configurar aquesta integració, necessitareu:

1. Aneu a la vostra pàgina de producte de GoDaddy.
  2. Aneu a "Websites + Marketing" (Llocs web i màrqueting) i feu clic a Manage (Gestiona) al costat del vostre lloc web.
  3. Al tauler, feu clic a Commerce (Comerç) > Ways to Sell (Maneres de vendre) i, tot seguit, a Marketplaces & Social (Mercats i xarxes socials).
  4. Al costat de "Google Channel" (Canal de Google), fes clic a Add Sales Channel (Afegeix un canal de vendes).
  5. Connecteu-vos al vostre Compte de Google i seguiu els passos per concedir accés.
  6. Seleccioneu Complete Setup (Completa la configuració).
  7. Reviseu les polítiques dels canals de Google i feu clic a Confirm Shopping Policies (Confirma les polítiques de compres).
  8. Seleccioneu Create a Google Merchant Center Account (Crea un compte de Google Merchant Center) i seguiu els passos per mostrar els vostres productes a Google.

Abans de començar

Podeu integrar el vostre compte de GoDaddy amb Google Analytics de manera gratuïta sense cap connector. Per configurar aquesta integració, necessitareu:

• Un inici de sessió amb Google vàlid
  • Un identificador de mesurament de Google Analytics (identificador "G-" per a propietats de Google Analytics 4) o un identificador de seguiment (identificador "UA-" per a propietats de Universal Analytics).
  • Un compte de GoDaddy actiu.

Si teniu una etiqueta que comença per "G-"

1. Inicieu la sessió al compte de GoDaddy.
  2. Navegueu fins a la pàgina "Product" (Producte).
  3. A la pàgina "Product" (Producte), navegueu fins a la secció "Websites + Marketing" (Llocs web i màrqueting) i feu clic a Manage (Gestiona) per obrir el vostre lloc web.
  4. Al menú principal, feu clic al botó Edit Website (Edita el lloc web) per obrir el creador de llocs web.
  5. A l'extrem superior dret, fes clic a Settings (Configuració).
  6. Al menú desplegable que hi ha a sota d'"Analytics & Tracking" (Analítica i seguiment), feu clic a Google Analytics.
  7. Introduïu l'identificador de mesurament de Google Analytics (identificador "G-" per a propietats de Google Analytics 4) o l'identificador de seguiment (identificador "UA-" per a propietats de Universal Analytics) al quadre corresponent. Els canvis es desaran automàticament.
  8. Feu clic a Publish (Publica).

Un cop hàgiu completat aquests passos, haureu d'esperar almenys 24 hores per poder iniciar la sessió al compte de Google Analytics. Al cap de 24 hores, és possible que vegeu dades de conversió sobre el lloc web.