Kaksinkertainen suostumus Google Adsin käyttöön

Jos haluat alkaa saada markkinointi- ja tulossähköposteja, tietyissä maissa toimivien mainostajien on lain mukaan vahvistettava sähköpostiosoitteensa, kun he sallivat markkinointi- ja tulossähköpostien vastaanottamisen.

Missä kaksinkertainen suostumus vaaditaan?

Lain mukaan kaksinkertainen suostumus on pakollista seuraavissa maissa: Itävalta, Saksa, Kreikka, Sveitsi, Luxemburg ja Norja. Jos laskutusosoitteesi sijaitsee jossakin näistä maista, sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi, jotta voit tilata markkinointiviestit.

Nykyiset Google Ads ‐käyttäjät

Jos sinulla on jo tili jossakin yllä mainituista maista, et saa markkinointiviestejä automaattisesti ja sinun on vahvistettava osoitteesi uudelleen. Saat sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi ja markkinointiviestien vastaanottamiseen liittyvät asetuksesi. Kun olet tehnyt tämän, alat saada taas markkinointiviestejä.

Huom. Jos et vastaa vahvistussähköpostiin, et saa enää markkinointiviestejä.

Kun olet tehnyt sähköpostivahvistuksen, voit myös päivittää asetuksesi Asetukset-sivun Ilmoitukset-välilehdeltä.

Uudet Google Ads ‐käyttäjät

Jos et ole aiemmin käyttänyt Google Adsia, voit ottaa markkinointiviestit käyttöön rekisteröitymisen yhteydessä. Kun olet vahvistanut yritystietosi, valitse "Kyllä, lähetä minulle tehokkuusvinkkejä, kampanjatarjouksia, kyselyitä ja uusien ominaisuuksien kokeilukutsuja" ja klikkaa Lähetä. Kun olet tehnyt sähköpostivahvistuksen, voit myös päivittää asetuksesi Asetukset-sivun Ilmoitukset-välilehdeltä.

Google Adsin hallinnoijan tilit

Jos sinulla on Google Adsin hallinnoijan tili, voit valita, mitkä alahallinnoijatilit tai asiakastilit saavat markkinointiviestejä, seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja-kuvaketta ja Admin Iconja klikkaa Asetukset.
  3. Valitse avattavasta Ilmoitukset-valikosta Ilmoitukset (hierarkian kaikki tasot).
  4. Valitse tilit, jolle haluat saada markkinointiviestejä, ja merkitse Kyllä kohtiin "Vinkit tulosten parantamiseen" ja "Uutiskirje".
    • Jos haluat valita useita tilejä, joille haluat saada markkinointiviestejä, valitse tilit ja sitten Muokkaa. Merkitse sitten Kyllä kohtiin "Vinkit tulosten parantamiseen" ja "Uutiskirje".
  5. Näiden tilien sähköpostiosoitteen käyttäjät voivat vahvistaa nämä asetukset, kun he saavat vahvistussähköpostin.