Totrinstilvalg i Google Ads

I nogle lande er annoncører juridisk forpligtede til at bekræfte deres mailadresse for at kunne tilvælge modtagelse af marketing- og effektivitetsrelaterede mails.

Hvor stilles der krav om totrinstilvalg?

Totrinstilvalg er et juridisk krav i følgende lande: Grækenland, Luxembourg, Norge, Schweiz, Tyskland og Østrig. Hvis du har faktureringsadresse i et af disse lande, skal du bekræfte din mailadresse for at kunne abonnere på marketingmails.

Nuværende Google Ads-brugere

Hvis du har en konto i et af ovennævnte lande, bliver modtagelse af marketingmails automatisk afmeldt, og du skal i så fald bekræfte din adresse igen. Du modtager en mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din mailadresse og dine præferencer med hensyn til modtagelse af marketingmails, og når du har gjort det, er modtagelse af denne type mails tilvalgt igen.

Bemærk! Hvis du ikke svarer på bekræftelsesmailen, modtager du ikke længere marketingmails.

Når du har foretaget bekræftelse via bekræftelsesmailen, kan du også opdatere dine præferencer ved at gå til fanen "Notifikationer" på siden Præferencer.

Nye Google Ads-brugere

Hvis du er ny Google Ads-bruger, kan du tilvælge modtagelse af marketingmails i forbindelse med tilmeldingsprocessen. Når du har bekræftet dine virksomhedsoplysninger, skal du først klikke på "Ja, send mig effektivitetsrelaterede tips, kampagnetilbud, undersøgelser og invitationer til at prøve nye funktioner" og derefter på "Send". Når du har foretaget bekræftelse via bekræftelsesmailen, kan du også opdatere dine præferencer ved at gå til fanen "Notifikationer" på siden Præferencer.

Google Ads-managerkonti

Hvis du har en Google Ads-managerkonto, kan du vælge de undermanagerkonti eller kundekonti, hvor der skal modtages marketingmails, ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på ikonet Administrator Admin Icon, og vælg derefter Præferencer.
  3. Vælg Notifikationer (det fulde hierarki) på rullemenuen "Notifikationer".
  4. Vælg Ja på fanerne "Tilpassede forslag til effektivitetsforøgelse" og "Nyhedsbrev" for den konto, hvor der skal modtages marketingmails.
    • Hvis du vil vælge flere konti, hvor der skal modtages marketingmails: Vælg de pågældende konti, og klik på Rediger og derefter på Ja ud for fanerne "Tilpassede forslag til effektivitetsforøgelse" og "Nyhedsbrev".
  5. Præferencerne for disse konti kan bekræftes, når bekræftelsesmailen modtages på de relevante mailadresser.