Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Dubbele aanmelding voor Google Ads

Adverteerders in bepaalde landen zijn wettelijk verplicht hun e-mailadres te bevestigen als ze zich aanmelden voor marketing- en prestatiemails.

Waar is dubbele aanmelding vereist?

Dubbele aanmelding is wettelijk vereist in de volgende landen: Duitsland, Griekenland, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk en Zwitserland. Als u een factuuradres in een van deze landen heeft, moet u uw e-mailadres bevestigen om u te kunnen aanmelden voor marketingmails.

Bestaande Google Ads-gebruikers

Als u al een account heeft in een van de bovenstaande landen, wordt u automatisch afgemeld voor marketingmails en moet u uw adres opnieuw bevestigen. U krijgt een e-mail waarin u wordt gevraagd uw e-mailadres en voorkeuren voor marketingmails te bevestigen. Nadat u dit heeft gedaan, wordt u weer aangemeld.

Opmerking: Als u niet op de bevestigingsmail reageert, krijgt u geen marketingmails meer.

Nadat u via de bevestigingsmail heeft bevestigd, kunt u uw voorkeuren ook updaten op het tabblad Meldingen op de pagina Voorkeuren.

Nieuwe Google Ads-gebruikers

Als u net begint met Google Ads, kunt u zich tijdens het aanmeldingsproces aanmelden voor marketingmails. Wanneer u uw bedrijfsinformatie bevestigt, klikt u op 'Ja. Stuur mij prestatietips, promotie-aanbiedingen, enquêtes en uitnodigingen om nieuwe functies uit te proberen'. Klik daarna op Verzenden. Nadat u via de bevestigingsmail heeft bevestigd, kunt u uw voorkeuren ook updaten op het tabblad Meldingen op de pagina Voorkeuren.

Google Ads-manageraccounts

Als u een Google Ads-manageraccount gebruikt, kunt u zo selecteren via welke submanageraccounts of klantaccounts u marketingmails wilt krijgen:

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op het icoon Beheerder Admin Icon en selecteer Voorkeuren.
  3. Selecteer in het dropdownmenu Meldingen de optie Meldingen (hele structuur).
  4. Selecteer Ja op de tabbladen Aangepaste prestatiesuggesties en Nieuwsbrief voor het account waarvoor u marketingmails wilt krijgen.
    • Als u marketingmails voor meerdere accounts wilt krijgen, selecteert u deze accounts en klikt u op Bewerken. Klik daarna op Ja in de tabbladen Aangepaste prestatiesuggesties en Nieuwsbrief.
  5. Nadat de e-mailadressen voor deze accounts de bevestigingsmail hebben gekregen, kunt u via deze e-mailadressen de voorkeuren bevestigen.