Utilitzar etiquetes de feed per anunciar productes de feeds concrets

A custom icon for Merchant Center Classic Article Header.

Les etiquetes de feed us permeten anunciar tots els productes amb la mateixa etiqueta de feed en una campanya de compres o Màxim rendiment. Només podeu seleccionar una etiqueta de feed per campanya. Les etiquetes de feed proporcionen més flexibilitat en la segmentació de campanyes. Per exemple, es pot assignar la mateixa etiqueta de feed als feeds que utilitzen el mateix idioma, cosa que facilita la segmentació per aquests feeds en una campanya.

Nota: a partir del 14 de desembre de 2023, només podreu seleccionar l'opció "Etiqueta de feed" per a la segmentació per producte de les noves campanyes estàndard de compres o campanyes Màxim rendiment a Merchant Center. L'opció "País de venda" deixarà d'estar disponible. Les campanyes existents que utilitzin "País de venda" no es veuran afectades.

Abans, els productes se seleccionaven per a les campanyes en funció del país de venda. Si heu utilitzat el país de venda a l'hora de seleccionar productes per a les vostres campanyes publicitàries, les etiquetes de feed es poden fer servir com a substitut per continuar classificant els diversos feeds per país. Això us permetrà mantenir l'estructura actual de la campanya. En el cas de les campanyes creades abans de la introducció de les etiquetes de feed, l'etiqueta de feed es definirà automàticament en el codi de país de dues lletres del camp "País de venda principal" original a fi de garantir que la segmentació existent continuï sense interrupcions. Obteniu més informació sobre com podeu mostrar productes en tots els països mitjançant un únic feed.

Si afegiu una etiqueta de feed, tots els productes d'aquest feed es duplicaran i les còpies no tindran cap historial de rendiment.

L'etiqueta de feed que trieu determinarà quins feeds del compte de Merchant Center seleccionat es poden anunciar en aquesta campanya. Podeu gestionar les etiquetes del feed a Merchant Center.

Instruccions

Afegir una etiqueta al feed de Merchant Center

Cada feed de Merchant Center només pot tenir una etiqueta de feed i un idioma.

• En el cas dels feeds nous: trieu una etiqueta de feed i un idioma quan els creeu.
  • Per als feeds existents amb diverses etiquetes o idiomes: de moment podeu editar-los, però més endavant només hauran de tenir només una etiqueta i un idioma.
  1. Al compte de Merchant Center, feu clic a l'opció Productes del menú de navegació.
  2. A Productes, feu clic a Feeds i, tot seguit, trieu el feed al qual voleu afegir una etiqueta.
  3. Feu clic a la pestanya Configuració.
  4. Feu clic al menú de tres punts i, tot seguit, seleccioneu Afegeix una etiqueta de feed (avançat).
  5. A "Països objectiu", feu clic a Afegeix països per seleccionar els països objectiu i, tot seguit, feu clic a Desa.
  6. Al camp buit, afegiu el nom que vulgueu per identificar el vostre feed (fins a 20 caràcters). Els caràcters admesos són A-Z (només en majúscules), 0-9 i "-", i no pot contenir espais.
  7. Seleccioneu les destinacions d'aquest feed.
  8. Feu clic a Afegeix.

Recordatori

• L'idioma és una opció de configuració del nivell de feed, de manera que no tindreu l'opció de seleccionar un idioma quan afegiu una etiqueta de feed a un feed existent.
  • El camp "Etiqueta de feed" és obligatori quan es crea un feed si utilitzeu més d'una etiqueta de feed al compte.

Seleccionar una etiqueta de feed per a la campanya a Google Ads

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Si creeu una campanya nova:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó de més i seleccioneu Campanya nova.
  5. Seleccioneu un objectiu general per a la campanya.
  6. Seleccioneu Compres o Màxim rendiment com a tipus de campanya.
  7. Seleccioneu el compte de Merchant Center que conté els productes que voleu anunciar. Si no visualitzeu cap compte aquí, primer haureu d'enllaçar els comptes de Merchant Center i de Google Ads. No podreu canviar el comerciant un cop hàgiu creat la campanya.
  8. Seleccioneu els feeds que contenen els productes que voleu anunciar en aquesta campanya; per fer-ho, trieu una etiqueta de feed o un país de venda concrets.

Si afegiu l'etiqueta a una campanya existent:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Navegueu fins a la pestanya Configuració.
  5. Seleccioneu els feeds que contenen els productes que voleu anunciar en aquesta campanya; per fer-ho, trieu una etiqueta de feed o un país de venda concrets.

Si afegiu l'etiqueta a diverses campanyes existents:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Seleccioneu les campanyes en què vulgueu canviar del país de venda a l'etiqueta de feed.
  5. Feu clic al botó Edita després d'haver seleccionat les campanyes.
  6. Seleccioneu "Treu el país de venda".
  7. Seleccioneu "Utilitza tots els feeds disponibles" o trieu etiquetes de feed concretes.
  8. Si heu triat una etiqueta de feed concreta, haureu d'especificar quina etiqueta de feed voleu afegir.
  9. Feu clic a Aplica per confirmar la selecció.

Recordatori

• L'etiqueta de feed que trieu per a aquesta campanya determina quins feeds del compte de Merchant Center seleccionat es poden anunciar a la campanya. Podeu editar les etiquetes de feed a Merchant Center.
  • Actualment, les etiquetes de feed només estan disponibles per a les campanyes estàndard de compres, les campanyes intel·ligents de compres i les campanyes Màxim rendiment. Altres tipus de campanyes continuen utilitzant el país de venda.

Seleccionar una etiqueta de feed per a la campanya a Merchant Center

Si creeu una campanya nova o editeu una d'existent a Merchant Center:

1. A Merchant Center, aneu a Màrqueting > Campanyes publicitàries al menú de navegació.
  2. Si esteu creant una campanya, feu clic a Campanya nova. Si esteu actualitzant una campanya existent, feu clic a Edita la campanya.
  3. Feu clic a Selecciona feeds específics. Veureu una opció que us permet seleccionar diferents feeds per a la campanya.
  4. Trieu una etiqueta de feed per aplicar-la a la campanya.
  5. Acabeu de crear o d'editar la campanya. Un cop hàgiu confirmat els canvis, la campanya començarà a utilitzar el feed.

Recordatori

• Si només teniu una etiqueta de feed, és possible que l'opció per triar una etiqueta de feed quan creeu una campanya a Merchant Center no estigui disponible.
  • En el cas dels comerciants que anteriorment segmentaven les campanyes mitjançant el camp "País de venda principal", les etiquetes de feed us permeten especificar un codi de país de dues lletres (perquè encara pugueu segmentar les campanyes per país).