Your guide to conversion modeling

Fördelar med konverteringsmodellering

Fördelar

Så här kan ditt företag gynnas av modellering:

Den här ikonen visar en representativ vy av dina annonseringsresultat.

Representativ bild av resultatet

Du får en mer exakt bild av utfallet av annonseringen (avkastningen på din investering) och en mer rättvisande bild av konverteringsvägen från annonsinteraktioner på olika enheter och kanaler.

Ikonen representerar effektiv kampanj- och optimeringsbudgivning.

Effektivare kampanjoptimering och budgivning

Integritetsförordningar och tekniska begränsningar gör att vissa användarkohorter inte går att observera (till exempel användare som inte har gett sitt samtycke och användare med vissa typer av enheter eller webbläsare). Det gör att våra algoritmer för automatisk budgivning måste fatta optimeringsbeslut grundade på ofullständig och ofta polariserad data. Modelleringen kompenserar för luckor i informationen så att automatisk budgivning utgår från korrekt information om aktiviteten på din webbplats eller i din app.

Ikonen representerar ett korrekt och meningsfullt datamått.

Exakt och integritetssäker mätning

Konverteringsmodelleringen ger meningsfull och användbar data samtidigt som den skyddar identiteten hos de personer som interagerar med dina annonser och din webbplats. Vi använder tekniker som omdirigering och verifiering för att kontrollera modelleringens precision. Sedan jämför vi de modellerade resultaten med de verkliga observerade konverteringar vi omdirigerade och mäter felaktigheter och polariseringar för att kontinuerligt finjustera våra modeller. Liknande metoder används i stor utsträckning vid maskininlärning.