Your guide to conversion modeling

Konversiomallinnuksen hyödyt

Hyödyt

Mallinnus voi hyödyttää yritystäsi seuraavilla tavoilla:

Tämä kuvake esittää mainontatuloksia.

Kattava kuva tuloksista

Saat tarkemman käsityksen mainontasi tuloksista (ROI) sekä mainosinteraktioiden jälkeisestä konversioreitistä eri laitteilla ja kanavissa.

Tämä kuvake tarkoittaa, että kampanjoiden optimointi ja hintatarjoukset ovat tehokkaita.

Tehoa kampanjoiden optimointiin ja hintatarjouksiin

Tietosuojasäädösten ja teknisten rajoitusten vuoksi tiettyjen käyttäjäkohorttien data jää havaitsematta (esim. suostumuksen evänneet tai tiettyjen laitetyyppien tai selainten käyttäjät). Tämä tarkoittaa, että automaattisten hintatarjousalgoritmien on tehtävä optimointipäätökset vaillinaisen ja usein vinoutuneen datan perusteella. Mallinnuksen avulla voidaan täyttää datassa olevia aukkoja ja varmistaa, että automaattiset hintatarjoukset perustuvat tarkkoihin tietoihin siitä, mitä käyttäjät tekevät sivustollasi tai sovelluksessasi.

Tämä kuvake tarkoittaa, että datan mittaus on tarkkaa ja mielekästä.

Tarkka, yksityisyyttä kunnioittava mittaus

Konversiomallinnus tuottaa käyttökelpoista dataa ja suojaa samalla mainoksiisi reagoivien ja sivustollasi käyvien henkilöllisyyttä. Varmistamme mallinnuksen tarkkuuden käyttämällä erilaisia tekniikoita, esimerkiksi siirtämällä sivuun osan konversioista. Sitten vertaamme mallinnettuja tuloksia näihin havaittuihin konversioihin sekä mittaamme epätarkkuuksia ja vinoumia, jotta voimme säätää malleja jatkuvasti. Samankaltaisia menetelmiä käytetään koneoppimisessa laajalti.