Your guide to conversion modeling

Fordele ved konverteringsmodellering

Fordele

Modellering kan gavne din virksomhed på følgende måder:

Dette ikon repræsenterer visningen af dine annonceringsresultater.

Repræsentativ visning af din effektivitet

Få et mere præcist billede af dine annonceringsresultater (investeringsafkast) og et mere nøjagtigt billede af konverteringsstien på tværs af enheder og kanaler som følge af annonceinteraktioner.

Dette ikon repræsenterer effektiv budgivning og optimering på kampagneniveau.

Mere effektiv kampagneoptimering og budgivning

Bestemmelser om beskyttelse af personlige oplysninger og teknologibegrænsninger betyder, at det ikke er muligt at observere visse kohorter af brugere (f.eks. brugere, der ikke har givet samtykke, eller brugere, der anvender særlige enhedstyper eller browsere). Det betyder, at vores automatiske budgivningsalgoritmer skal træffe optimeringsbeslutninger på baggrund af ufuldstændige data, og ofte fejlbehæftede, data. Modellering kompenserer for huller i dataene for at sikre, at automatisk budgivning arbejder ud fra nøjagtige oplysninger om din website- og appaktivitet.

Dette ikon repræsenterer præcis og nyttig datamåling.

Nøjagtig måling med fokus på beskyttelse af personlige oplysninger

Konverteringsmodellering giver nyttige, handlingsrettede data og beskytter identiteten af enkeltpersoner, der interagerer med dine annoncer og dit website. ​​Vi bruger teknikker som validering af tilbageholdelse til at tjekke nøjagtigheden af vores modellering. Derefter sammenligner vi de modellerede resultater med de faktisk observerede konverteringer, som vi holdt tilbage, og måler unøjagtigheder og påvirkninger og justerer løbende vores modeller. Lignende metoder anvendes i vid udstrækning i maskinlæring.