Your guide to conversion modeling

Milloin Google käyttää konversiomallinnusta?

Kun konversiot syntyvät eri laitteilla

Konversiot eri laitteella on mallinnettu ottamaan huomioon käyttäjät, jotka aloittavat reittinsä mainosinteraktiolla yhdellä laitteella ja konvertoituvat toisella. Lue lisää konversioista eri laitteella

Konversioarvoissa käytetään havaittujen konversioiden arvoja mallinnetun konversion arvon ennustamiseen. Lue lisää attribuutiomalleista ja konversioarvosta.

Kun evästeet ovat rajoitettuja tai niitä ei ole sallittu

Konversiomallinnusta voidaan käyttää tiettyjen ehtojen täyttyessä seuraavissa tilanteissa:

Kun laitetunnuksia ei ole saatavilla

Jos et voi mitata sovelluksia sisältäviä konversioreittejä, koska laitetunnuksia ei sallita (esim.ATT:n piiriin kuuluvassa liikenteessä), konversioiden mallinnus perustuu suostumuksen antaneista käyttäjistä koostuvaan tai aiempaan mobiililiikenteeseen, alustan rajapintoihin (esim. SKAdNetworkiin) ja koottuihin tunnisteisiin. Lue lisää Applen App Tracking Transparency (ATT) ‑käytännöstä. Emme käytä IDFA-tunnistetta suostumuksen evänneille käyttäjille. Pyrimme tarjoamaan parhaan kuvan käyttämällä sen sijaan koottuja tunnisteita ja mallinnusta.

SKAdNetworkia koskeva huomautus: Google Analytics for Firebase SDK tukee konversioseurantaa Applen SKAdNetworkin avulla ja sallii Googlen ja sitä käyttävien kolmannen osapuolen mainostajien kirjata sovellusasennuksen, vaikka IDFA ei ole saatavilla. SDK integroituu automaattisesti Applen asennuskonversioiden mittaamiseen tarkoitettuun SKAdNetwork-kehykseen, joka on uusien tietosuojatoimenpiteiden mukainen. Kun käytät Google Analytics for Firebasea, sovelluksesi rekisteröidään automaattisesti SKAdNetwork-attribuutioon, jotta voit mitata ensimmäinen avaus ‑konversioita. Lue lisää iOS-sovelluskampanjoiden parhaista käytännöistä.

Huomioitavaa: Offline-konversioiden importoinnit ja käyttäjätilit, joilla ei ole riittävästi viikoittaisia konversioita, eivät välttämättä sisällä mallinnettuja konversioita.