Your guide to conversion modeling

Hvor Google bruger konverteringsmodellering

Hvornår konverteringer sker på tværs af enheder

Konverteringer på tværs af enheder modelleres for at tage højde for brugere, som starter deres rejse på én enhed via en annonceinteraktion, og som fuldfører konverteringen på en anden. Få flere oplysninger om konverteringer på tværs af enheder

I forbindelse med konverteringsværdier bruger vi værdierne fra dine observerede konverteringer til at forudsige værdien af en modelleret konvertering. Få flere oplysninger om tilskrivningsmodeller og konverteringsværdi

Når cookies er begrænsede eller ikke tilladt

Konverteringsmodellering kan bruges under specifikke betingelser i følgende situationer:

Når enheds-id'er ikke er tilgængelige

Hvis konverteringsrejser, herunder apps, ikke kan måles, fordi enheds-id'er ikke er tilladt (f.eks. på ATT-påvirket trafik), modelleres konverteringer ud fra din samtykkebaserede eller tidligere mobiltrafik, platforms-API'er som f.eks. SKAdNetwork og samlede id'er. Få flere oplysninger om Apples politik vedrørende gennemsigtighed mht. appsporing (ATT, App Tracking Transparency). Vi bruger ikke IDFA til brugere, der ikke har givet samtykke. I stedet bruger vi samlede id'er og modellering for at give det bedste billede.

Bemærkning om SKAdNetwork: Google Analytics til Firebase-SDK'et understøtter konverteringssporing ved brug af Apples SKAdNetwork og giver Google og deltagende tredjepartsannoncører mulighed for at tilskrive en appinstallation, selvom IDFA ikke er tilgængelig. Dette SDK integreres automatisk i Apples system til måling af konverteringer i form af installationer, SKAdNetwork, som overholder retningslinjerne i de nye tiltag med henblik på beskyttelse af personlige oplysninger. Når du bruger Google Analytics til Firebase, bliver dine apps automatisk registreret til SKAdNetwork-tilskrivning, så du kan måle konverteringer af typen "første åbning". Få flere oplysninger om optimale løsninger med hensyn til iOS-appkampagner

Bemærk! Importer af offlinekonverteringer og brugerkonti uden nok ugentlige konverteringer inkluderer muligvis ikke modellerede konverteringer.