Introduktionsvejledning vedrørende Performance Max for rejsemål

Performance Max for rejsemål er en målbaseret kampagne til brug på tværs af kanaler med det formål at generere flere direkte bookinger af hotelværelser. Denne kampagnetype, som er baseret på Googles AI og kendetegnet ved en simpel konfigurationsproces, giver hotelejere mulighed for at nå ud til de rette potentielle gæster via hele Googles sortiment af annonceringskanaler og beholdning.

Vigtigste egenskaber og funktioner:

• Mulighed for at bruge aktiver til annoncemateriale (billeder, overskrifter, beskrivelser og webadresser), der er udfyldt på forhånd.
  • Mulighed for at få annoncer vist i søgeresultaterne ved ejendomsrelaterede forespørgsler.
  • Mulighed for måling af effektiviteten via ejendomsspecifik rapportering.
  • Brug rejserelaterede anbefalinger for målgruppen "Oprettet til dig" til målretning.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du hjælper brugerne med at få adgang til og bruge Performance Max til deres hotelannoncekampagner.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Fordele

• Få endnu flere potentielle gæster til at foretage konverteringer og blive kunder. Performance Max for rejsemål er udviklet med det specifikke formål at gøre det lettere for hotelejere og -administratorer at øge trafikken til deres website og få folk til at booke værelser. De sikrer dig større rækkevidde via strømlinet tilføjelse af nye annonceformater og ny annoncebeholdning samt brug af automatisk målretning med henblik på at nå ud til potentielle gæster, der er interesserede i overnatningssteder som dit – også dem, du måske ikke lige havde forestillet dig ville være potentielle gæster.
  • Enkel oprettelse og konfiguration. Via Googles AI-teknologi får du foreslået budskaber, billeder, webadresser og andre elementer for hvert overnatningssted, du har tænkt dig at promovere, og disse elementer samles i aktivgrupper. Du afgør selv, hvilke budskaber og aktiver der er mest repræsentative for hvert overnatningssted, og angiver en budgetgrænse og bookingmål for hver kampagne.
  • Enkel vedligeholdelse. Med denne nye kampagnetype får du hjælp til at nå dine bookingmål inden for dit budget takket være automatisk administration af alt lige fra budgivning og fastlæggelse af den rette balance mellem annoncer og annoncebeholdninger til udvælgelse af de mest effektive aktiver, der skal vises for potentielle gæster. Googles AI-teknologi gør det også nemt at skalere kampagne- og budgivningsoplysninger.
  • Brugervenlig løsning. Med Performance Max for rejsemål får du kun vist de metrics, der er vigtige for din virksomhed. Du kan bruge den forenklede rapportering for hvert overnatningssted til at spore kampagneeffektiviteten for hver lokation for sig og dele den med andre.

Hvor bliver dine annoncer vist?

Performance Max-kampagner bliver vist via alle Googles kanaler, f.eks. YouTube, Displaynetværket, Søgenetværket, Discover, Gmail, Maps og kanalen Rejser. Når det gælder Performance Max for rejsemål, bruger vi også "intelligent" målretning af termer med relation til overnatningssteder på Søgning for at opnå inkrementel rækkevidde for allerede oprettede kampagner.

Fremgangsmåden til oprettelse af en kampagne

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen Add, og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg "Salg" som kampagnemål.
    • Bemærk! Både "Salg" og "Uden vejledning ved hjælp af mål" aktiverer hotelvalgsmodulet for Performance Max for rejsemål-kampagner, men målet "Salg" anbefales, da det er den optimale løsning. Indtil videre er ingen andre måltyper kompatible med denne kampagnetype.
  6. Brug rullefunktionen til at rulle nedad, og vælg købskonverteringsmålene.
    • Optimal løsning: Det er muligt at bruge andre typer mål, f.eks. telefonopkald eller kundeemner, i en Performance Max for rejsemål-kampagne, men vi anbefaler, at der kun bruges købsrelaterede mål.
    • Bemærk! Målet butiksbesøg er ikke kompatibelt med Performance Max for rejsemål-kampagner.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Vælg Performance Max som kampagnetype og derefter Hoteller i sektionen "Hvad annoncerer du for?".
  9. Vælg den foretrukne kilde til hotelejendomsfeedet. Du har følgende muligheder for at vælge hotelejendomme, når du opretter Performance Max for rejsemål-kampagner:
    • Mulighed 1: Valg af et allerede oprettet datafeed eller oprettelse af et nyt datafeed i forbindelse med oprettelsen af en Google Ads-kampagne. Det giver dig mulighed for at vælge hoteller ved hjælp af vores hotelvælger.
      • Bemærk! Du opretter og konfigurerer en Performance Max for rejsemål-kampagne uden at bruge en Hotel Center-konto. Det betyder, at de hotelpriser, der bruges til dine annoncer, er priser fra tredjeparter, som Google har indhentet, med begrænsninger. Få flere oplysninger om Googles tredjepartspriser for hotelannoncer
      • Du kan tilføje op til 100 hoteller pr. kampagne.
        I vinduet "Opret nyt datafeed" kan du vælge hoteller via vælgeren til overnatningssteder.
    • Mulighed 2: Tilknytning af Hotel Center (anbefales, hvis du har din egen Hotel Center-konto)
      Du kan knytte Performance Max for rejsemål-kampagner til din Hotel Center-konto. På din Hotel Center-konto kan du vælge de overnatningssteder, der skal tilknyttes (op til 100 overnatningssteder med forskellige lokationer, billeder og budskaber), og bruge dem i din Performance Max for rejsemål-kampagne. Her er et par ting, du skal være opmærksom på:
      • Muligheden "Brug hotellerne på din Hotel Center-konto" er kun tilgængelig for annoncører med en Hotel Center-konto, der er knyttet til en Google Ads-konto. Få flere oplysninger om tilknytning af konti.
      • Hvis der er over 100 overnatningssteder på din Hotel Center-konto, må du maksimalt vælge 100 overnatningssteder, når du knytter kontoen til Google Ads, da du ellers ikke kan bruge den tilknyttede Hotel Center-konto i en Performance Max for rejsemål-kampagne.
      • Du kan knytte flere (forskellige) Hotel Center-konti til samme Google Ads-konto.
      • En Hotel Center-konto kan kun knyttes til en Google Ads-konto én gang.
      • Få flere oplysninger om administration af en etableret tilknytning mellem en Google Ads-konto og en Hotel Center-konto.
    • Mulighed 3: Foretag masseupload af hoteller ved hjælp af Google Maps-webadresser
      Hotelannoncører, som ikke har en Hotel Center-konto, der kan tilknyttes, eller som ikke bruger Google Hotel-datafeedkilden, kan også oprette et "hotelejendomsfeed" ved hjælp af Google Maps-webadresser. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et hotelejendomsfeed ved hjælp af Google Maps-webadresser.
      • Bemærk! Når en kampagne er offentliggjort, kan det valgte datafeed ikke ændres, men du kan opdatere feeds for at tilføje eller fjerne ejendomme.
  10. Angiv kampagnens navn, og klik på Fortsæt.
  11. Vælg et "gemt udkast" i pop op-vinduet, eller klik på Start en ny for at oprette en ny kampagne.
  12. Angiv de relevante oplysninger under "Budget og budgivning" for kampagnen, og klik på Næste.
  13. Vælg de lokationer, der skal målrettes mod, under "Lokationer" på siden "Kampagneindstillinger", og vælg derefter det sprog, der skal målrettes mod.
    • Bemærk! Vi anbefaler, at der kun vælges én målretning efter sprog for hver Performance Max for rejsemål-kampagne. Hvis der målrettes mod flere sprog, bruger Google det sprog, der blev angivet først, til automatisk oprettelse af tekstaktiver.
  14. Under Automatisk oprettede aktiver anbefaler vi, at du fjerner markeringen i afkrydsningsfeltet Endelig webadresse, hvis du har mere end én ejendom på dit domæne.
    • Bemærk! Hvis du har én ejendom på dit domæne, eller hvis du målretter mod alle ejendomme på dit domæne, anbefaler vi, at du ikke markerer afkrydsningsfeltet Udvidelse med endelig webadresse.
  15. Valgfrit: Angiv "Start- og slutdato" under "Flere indstillinger", og klik på Næste.
  16. Klik på + Logo på siden "Standardlogo" for at tilføje et logo, der kan anvendes som standard for alle hoteller i din kampagne.
    Bemærk! Om ønsket kan du springe trinnet til tilføjelse af et logo i din kampagne over på dette tidspunkt. Du kan tilføje og/eller redigere logoer for hver aktivgruppe senere i kampagneoprettelsesprocessen eller efter oprettelsen af kampagnen.
    Brugerfladen til angivelse af et standardlogo i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet".
  17. Klik på Gem og derefter på Næste.
  18. Klik på Rediger på siden "Aktivgrupper" for at foretage ændringer af en hvilken som helst allerede udfyldt aktivgruppe.
    • I pop op-vinduet kan du redigere navnet på din aktivgruppe og redigere webadressen for landingssiden, videoerne og andre aktiver i panelet til venstre.
    • Bemærk! Google har allerede billeder af mange hoteller, og annoncører kan altid supplere vores billeder med deres egne billeder. Der kan være tilfælde, hvor Google ikke kan hente billeder. I sådanne tilfælde kan annoncører uploade deres egne billeder eller scanne deres website og de sociale medier for billeder, der kan bruges.
    • Googles AI vil nu omfatte målgruppetips for rejser, der er "Oprettet til dig", for hver aktivgruppe, og du kan redigere dem ved at oprette en ny persona eller skifte til en tidligere oprettet persona. Vi bruger Googles eksisterende hoteldata (lokation, faciliteter, antal stjerner) til automatisk at tilføje målgruppehints for hver af dine valgte ejendomme for at forbedre effektiviteten.
    • Få oplysninger om tilføjelse af flere aktivgrupper.
      Brugerfladen til tilføjelse af aktivgrupper i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet".
  19. Klik på Gem og derefter på Næste.
  20. Tilføj foretrukne udvidelser på siden "Aktiver". Under "Flere udvidelser" kan du inkludere aktiver til kundeformular, websiteinfo, priser, promoveringer og infotekst. Klik på Næste.
    Brugerfladen til tilføjelse af aktiver i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet".
  21. Gennemgå din kampagne, og klik på Offentliggør kampagnen.
    • Bemærk! Hvis du er kommet til at springe obligatoriske felter over i løbet af processen, vises der en fejlmeddelelse på siden "Gennemgå din kampagne".

Ofte stillede spørgsmål

Forskelle på Performance Max- og Performance Max for rejsemål-kampagner

1. Kan annoncører køre Performance Max- og Performance Max for rejsemål-kampagner samtidigt?

Teknisk set er det muligt at køre både en Performance Max- og en Performance Max for rejsemål-kampagne, der er målrettet mod samme lokation og sprog, men vi fraråder det på det kraftigste. Kampagnerne ville konkurrere mod hinanden og opføre sig på uventede måder. Annoncører kan føje aktivgrupper til en Performance Max for rejsemål-kampagne, der ikke er ejendomsspecifikke, og de fungerer på samme måde som en Performance Max-kampagne.

Der er ikke noget i vejen for at køre Performance Max- og Performance Max for rejsemål-kampagner, der er målrettet mod forskellige lokationer eller sprog, samtidigt.

Bedste praksis for kampagneoprettelse og -konfiguration

1. Hvor mange kampagner bør en annoncør oprette?

Antallet af kampagner bør fastlægges ud fra følgende:

• Om der er separate, tilpassede budgetter eller separate mål for investeringsafkast for overnatningsstederne.
    • Om annoncerne i kampagnerne bliver vist på forskellige sprog.
    • Det påkrævede antal aktivgrupper. Den aktuelle maksimumgrænse er 100 aktivgrupper (overnatningssteder) pr. kampagne.
  2. Hvordan bør jeg køre kampagner på de vigtigste markeder og de markeder, hvor effektiviteten er størst?

Det er vigtigt, at en Performance Max for rejsemål-kampagne har tilstrækkelig volumen til, at der kan opnås brugbare resultater. Det anbefales at inkludere markeder og hotelejendomme, hvor den aktuelle trafik og effektivitet stemmer overens med annoncørens forventninger.
  3. Jeg ejer ikke min egen Hotel Center-konto. Hvordan kan jeg bekræfte, at konverteringssporing er konfigureret korrekt og aktiveres for de ejendomme, jeg promoverer?

Annoncører skal dobbelttjekke, at konverteringer aktiveres korrekt, ved at klikke på webadressen for bookinglinket på fanen Hotel. Hvis konverteringssporing ikke er konfigureret korrekt, er kampagnen ikke optimal.
  4. Kan jeg kopiere aktivgrupper fra en Performance Max for rejsemål-kampagne, når vi opretter en ny kampagne eller redigerer en allerede oprettet Performance Max for rejsemål-kampagne, hvis vi har tænkt os at bruge de samme ejendomme?

Desværre nej. Du kan udføre et af de 2 scenarier:

Scenarie 1: Hvis annoncøren opretter en ny kampagne, kan annoncøren enten bruge et eksisterende hotelejendomsfeed eller oprette et nyt for at oprette aktivgrupper.

Scenarie 2: Hvis annoncøren redigerer en eksisterende kampagne, kan du få flere oplysninger om, hvordan du føjer yderligere aktivgrupper (hoteller) til din Performance Max for rejsemål-kampagne.

Gennemgang af effektiviteten

1. Hvornår bør jeg begynde at gennemgå kampagneeffektiviteten for mine Performance Max for rejsemål-kampagner?

For at sikre, at systemet har nok data til målretning og optimering af dine kampagner, anbefaler vi, at du venter mindst 6 uger med at gennemgå effektiviteten. Få flere oplysninger om optimering af Performance Max-kampagner.