Definisjon av kjøpte, organiske og ukjente klikk for publisist

Du kan opprette egendefinerte rapporter for bestemte kampanjer ved hjelp av Rapportredigereren i Statistikk og rapporter-rullegardinmenyen. Finn ut hvordan du legger til og ser på rapportering om kjøpte klikk for publisist.

• «Kjøpte klikk for publisist» måler antallet annonseklikk fra betalt tredjepartstrafikk til nettstedet der annonsen er publisert. Beregningen måler annonseklikk etter trafikk til publisistnettstedet som viderekobles fra områder som ikke er eid, anskaffet eller belønningsdrevet.
  • «Organiske klikk for publisist» måler antallet annonseklikk som er samlet inn fra ubetalt og eid trafikk til publisistnettstedet. Beregningen måler trafikk som ikke er viderekoblet fra områder som ikke eies.
  • «Ukjente klikk for publisist» måler antallet klikk som ikke sikkert kan identifiseres som organiske eller kjøpte klikk.

Med denne segmenteringen i Google Ads får du økt åpenhet, og det blir enklere for deg å se annonseklikkene dine fra trafikk som er identifisert som kjøpt og ikke kjøpt, på publisistnettstedet der annonsen din vises.

Vær oppmerksom på at disse egendefinerte segmentene bare er tilgjengelige på kampanjenivå i bannerkampanjer.

Linker til beslektet innhold