Julkaisijan ostamat klikkaukset sekä orgaaniset ja tuntemattomat klikkaukset: Määritelmä

Voit luoda tietyistä kampanjoista omia raportteja käyttämällä Raporttityökalua, jonka löydät avattavasta Vinkit ja raportit ‑valikosta. Lue, miten voit lisätä ja katsella julkaisijan ostamiin klikkauksiin liittyviä raportteja.

• Julkaisijan ostamat klikkaukset ilmaisee, kuinka paljon mainosklikkauksia julkaisijan sivustolla on kirjattu kolmannen osapuolen maksulliselle liikenteelle. Mitattava liikenne on siis uudelleenohjattu julkaisijan sivustolle mittauskokonaisuuksista, jotka eivät ole julkaisijan omistamia (ja joita ei ole hankittu kannustinten tai muiden keinojen avulla).
  • Julkaisijan orgaaniset klikkaukset ilmaisee, kuinka paljon mainosklikkauksia julkaisijan sivustolla on kirjattu sellaiselle maksuttomalle liikenteelle, joka on peräisin julkaisijan omistamista mittauskokonaisuuksista. Mittaus ei siis kohdistu muista kuin julkaisijan omistamista mittauskokonaisuuksista uudelleenohjattuun liikenteeseen.
  • Julkaisijan tuntemattomat klikkaukset ilmaisee niiden klikkausten määrän, joita ei ole selkeästi tunnistettu orgaanisiksi tai ostetuiksi.

Tällainen segmentointi parantaa Google Adsin avoimuutta, ja sen avulla voit nähdä ostetun ja ei-ostetun liikenteen tuottamat mainosklikkaukset julkaisijan sivustolla, jolla mainoksesi on näkynyt.

Huomaathan, että nämä omat segmentit ovat käytettävissä Display-kampanjoissa vain kampanjatasolla.