Clics d'editor comprats, orgànics i desconeguts: definició

Podeu crear informes personalitzats de càmpings específics mitjançant l'opció "Editor d'informes" del menú desplegable Estadístiques i informes. Obteniu informació sobre com es poden afegir i veure informes sobre els clics comprats per l'editor.

• Els clics comprats per l'editor mesuren el recompte dels clics fets a l'anunci procedents del trànsit de tercers de pagament al lloc web en què es publica l'anunci. Mesuren els clics als anuncis generats pel trànsit al lloc web de l'editor que s'ha redirigit des de propietats que no són propietat de l'editor (activitat que s'ha adquirit o que ha estat incentivada d'alguna altra manera).
  • Els clics de l'editor orgànics mesuren el recompte dels clics en anuncis que s'han recollit de trànsit no pagat i de propietat al lloc web de l'editor. Mesuren el trànsit que no s'ha redirigit des de propietats que no són pròpies.
  • Els clics de l'editor desconeguts mesuren el recompte de clics no identificats definitivament com a orgànics o comprats.

Aquesta segmentació de Google Ads proporciona transparència i us ajudarà a veure els clics a l'anunci provinents del trànsit comprat i no comprat al lloc web de l'editor, on es mostra l'anunci.

Tingueu present que aquests segments personalitzats estan disponibles només al nivell de campanya a les campanyes de display.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now