Näin voit lisätä ja katsella julkaisijan ostamiin klikkauksiin liittyviä raportteja

Perehtymällä julkaisijan ostamiin klikkauksiin saat tietää kolmannen osapuolen maksullisen liikenteen tuottamien mainosklikkausten määrän sivustolla, jolla mainoksesi on julkaistu. Voit myös nähdä raporteissa Google Adsin Display-kampanjallesi kertyneet julkaisijan orgaaniset ja tuntemattomat klikkaukset.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit katsella julkaisijan ostamiin klikkauksiin liittyviä raportteja.

Ohjeet

Näin näet julkaisijan ostamat klikkaukset:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Vinkit ja raportit ‑valikkoa.
  3. Valitse Raporttityökalu.
  4. Klikkaa Oma ja valitse avattavasta valikosta Taulukko.
  5. Laajenna "Hae mittareita ja ulottuvuuksia" ‑kohdasta "Tietojen tarkkuus" ja valitse Kampanja.
  6. Laajenna "Hae mittareita ja ulottuvuuksia" ‑kohdasta "Tulokset" ja valitse Julkaisijan ostamat klikkaukset, Julkaisijan orgaaniset klikkaukset tai Julkaisijan tuntemattomat klikkaukset. Kukin näistä valinnoista lisätään Sarake-kohtaan.
  7. Voit tallentaa tai ladata raportin.