Sådan tilføjer og ser du rapportering om klik, der er købt af udgiveren

Se Udgiver – købte klik for at få flere oplysninger om antallet af annonceklik fra tredjepartstrafik til det website, hvor din annonce er udgivet. Du kan se organisk trafik til udgiveren og klik af ukendt oprindelse til udgiveren i din Google Ads-displaykampagne.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan se dine klik, som er købt af udgiverem.

Vejledning

Følg nedenstående vejledning for at se "Udgiver – købte klik":

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Klik på Tilpasset, og vælg Tabel i rullemenuen.
  5. Udvid "Detaljeringsgrad" under "Metrics og dimensioner for Søgenetværket" for at vælge Kampagne.
  6. Udvid "Effektivitet" under "Metrics og dimensioner for Søgenetværket" for at vælge Udgiver – købte klik, Udgiver – organiske klik, eller Udgiver – klik af ukendt oprindelse. Hvert af disse valg vil blive tilføjet under "Kolonne".
  7. Du kan gemme eller downloade rapporten.