Com es poden afegir i veure informes sobre els clics comprats per l'editor

Consulteu els clics d'editor comprats per saber el recompte de clics fets a l'anunci procedents del trànsit de tercers de pagament al lloc web en què s'ha publicat l'anunci. També podeu consultar els clics d'editor orgànics i desconeguts a la campanya de display de Google Ads.

Aquest article us ajuda a veure els clics d'editor comprats.

Instruccions

Seguiu les instruccions de sota per veure la columna "Clics comprats per l'editor":

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. Feu clic a Personalitzat i seleccioneu Taula al menú desplegable.
  5. Desplegueu la secció "Nivell de detall" que hi ha a "Mètriques i dimensions de cerca" per seleccionar Campanya.
  6. Desplegueu la secció "Rendiment" de "Mètriques i dimensions de cerca" per seleccionar Clics comprats per l'editor, Clics orgànics de l'editor o Clics desconeguts de l'editor. Cadascuna d'aquestes seleccions s'afegirà a la columna "Columna".
  7. Podeu desar o baixar l'informe.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now