Aktivér udskudt brug af dybe links i diin målings-SDK

Når du har oprettet dybe links, skal du aktivere dem i din målings-SDK, så du kan bruge dem i dine appkampagner.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du aktiverer udskudt brug af dybe links i understøttede apptilskrivningspartnere (AAP'er, App Attribution Partners) fra tredjeparter eller i den nyeste Google Analytics til Firebase-SDK (GA4F). Få oplysninger om, hvordan du sporer sporing af mobilappkonverteringer med tredjepartsværktøjer.

Før du begynder

Hvis du vil aktivere DDL i en understøttet AAP, skal du have fungerende dybe links, der er inkluderet korrekt i deres vedhæftede feed eller indsendt som et annoncegruppe-DDL.

Vejledning

Sådan aktiverer du udskudt brug af dybe links i understøttede apptilskrivningspartnere

Disse tredjeparts-AAP'er understøttes i øjeblikket understøttes af Google til DDL:

• Juster
  • AppsFlyer
  • Branch
  • Kochava
  • Singular
Bemærk! Andre apptilskrivningspartnere er på forskellige udviklingsstadier. Dybe links fra tredjeparter, f.eks. AppsFlyer Onelinks og andre "smarte links", understøttes ikke. Kontakt din respektive AAP-repræsentant for at få de seneste opdateringer om aktivering af DDL.

Følg nedenstående vejledning for at aktivere DDL i den valgte apptilskrivningspartner.

Juster

Der er ikke behov for yderligere indstillinger for at aktivere DDL-tilbagerapporteringer til Google Ads. Hvis du vil deaktivere eller ændre denne adfærd, skal du konfigurere et udskudt brug af dybe links.

AppsFlyer

1. I AppsFlyer skal du klikke på Configuration (Konfiguration) > Integrated Partners (Integrerede partnere) og derefter vælge Google Ads (AdWords).
  2. Under fanen Integration skal du aktivere "Deferred deep linking with Google feeds" (udskudt brug af dybe links med Google-feeds).
  3. Klik på Save integration [Gem integration].

Branch

Du skal være på tilladelseslisten for Branch for at aktivere DDL-tilbagerapporteringer. Kontakt Branchs supportteam for at få adgang til funktionen.

Kochava

Sørg for, at indstillingen "Udfør anmodning om dybe links" er aktiveret. Dette er som standard indstillet til at aktivere DDL-tilbagerapporteringer til Google Ads.

Singular

Der er ikke behov for yderligere indstillinger for at aktivere DDL-tilbagerapporteringer til Google Ads.

Få flere oplysninger om sporing af appkonverteringer med en apptilskrivningspartner.

Sådan aktiverer du udskudt brug af dybe links i GA4F SDK

Du kan aktivere udskudt brug af dybe links i GA4F SDK ved hjælp af Android version 17.2.0 eller nyere ved at følge disse trin:

Sådan aktiverer du udskudt brug af dybe links i GA4F SDK

1. Konfigurer din app til at bruge Google Analytics til Firebase

Fjern alle afhængigheder af firebase-core i appen build.gradle. Tilføj eller opdatere derefter afhængigheden af firebase-analytics version 17.2.0 eller nyere. I eksemplet nedenfor bruges der en nyere version af SDK'en.

afhængigheder {
    ...

implementering 'com.google.firebase:firebase-analytics:21.0.0'
    ...
}

2. Aktivér funktionen i din app

Rediger dit appmanifest ved at føje følgende metadatatag til apptagget.

<manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    package="com.myawesome.app"
>

<uses-permission android:name="android.permission.INTERNET" />

<application
     android:name=".MainActivity">

<!-- Value to be added to enable deferred deep links -->
     <meta-data android:name="google_analytics_deferred_deep_link_enabled" android:value="true"/>

<activity
            android:name=".MainActivity" >
       </activity>

</application>

</manifest>

Når funktionen er aktiveret, henter GA4F det konfigurerede dybe link ved start af appen for den tilsvarende kampagne, du har konfigureret.

Bemærk! Registrering af en modtager via manifestet har ulemper som f.eks. hukommelsesforbrug og forsinkelse ved opstart. De kan afhjælpes ved, at du anvender kontekstregistreringsdatabasen.

3. Registrer det dybe link

Konfigurer en SharedPreferences-ændringshændelsesfunktion i din primære lanceringsaktivitetsklasse. Dette aktiveres, når udskudt brug af dybe links er tilgængeligt. Hvis du registrerer hændelsesfunktionen senere i appens livscyklus, er det dybe link muligvis allerede hentet. Hvis det er tilfældet, aktiveres hændelsesfunktionen ikke, og du kan straks slå værdien af det dybe link op ved at læse SharedPreferences.

GA4F gemmer det dybe link i en SharedPreferences-fil, google.analytics.deferred.deeplink.prefs, med nøglen deeplink. GA4F gemmer desuden tidsstemplet for annonceklikket i den samme SharedPreferences-fil med nøglen timestamp. Bemærk! Formatet for tidsstemplet er mikrosekunder (millisekunder efterfulgt af et punktum og mikrosekunder), og det gemmes i SharedPreferences ved hjælp af "Long", når typen er "Double". Brug Double.longBitsToDouble(...) til at parse den faktiske værdi.

Eksempel:

/**
* Appens primære lanceringsaktivitet.
*/

offentlig klasse MainActivity udvider AppCompatActivity {

privat Delte præferencer præference;
  privat SharedPreferences.OnSharedPreferenceChangeLyter deepLinkLyter;

@Tilsidesættelse
    beskyttelse annulleret onStart() {
        super.onStart();
        preferences.registerOnSharedPreferenceChangeListener(deepLinkListener);
    }

@Tilsidesættelse
    beskyttelse annulleret onStop() {
        super.onStop();
        preferences.unregisterOnSharedPreferenceChangeListener(deepLinkListener);
        deepLinkListener =
ugyldig;
    }

@Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
        super.onCreate(savedInstanceState);
        setContentView(R.layout.activity_main);
        preferences =
              getSharedPreferences(
"google.analytics.deferred.deeplink.prefs", MODE_PRIVATE);

deepLinkListener = (sharedPreferences, key) -> {
            Log.d("DEEPLINK_LISTENER", "Deep link changed");
           if ("deeplink".equals(key)) {
              String deeplink = sharedPreferences.getString(key, null);
              Double cTime = Double.longBitsToDouble(sharedPreferences.getLong("timestamp", 0));
              Log.d("DEEPLINK_LISTENER", "Deep link retrieved: " + deeplink);
              showDeepLinkResult(deeplink);
            }
        };
    }

public void showDeepLinkResult(String result) {
        String toastText = result;
        if (toastText == null) {
            toastText =
"The deep link retrieval failed";
        }
else if (toastText.isEmpty()) {
            toastText = "Deep link empty";
        }

Toast.makeText(MainActivity.this, toastText, Toast.LENGTH_LONG).show();
        Log.d("DEEPLINK", toastText);
    }
}

4. Klargør data til diagnostisk test

Du kan validere implementeringen ved at hente AdID for den enhed, du vil teste med. Du kan bruge følgende kommando til at indstille det udskudte dybe link, som appen modtager.

curl "www.googleadservices.com/pagead/conversion/app/deeplink?&rdid=<<your device adid>>&id_type=adid&bundleid=<<your application package>>&deeplink=<<deeplink you want to receive>>&ddl_test=1"

Hvis du vil tjekke, om det dybe link er angivet korrekt, kan du bruge denne anmodning til at verificere svaret.

curl "www.googleadservices.com/pagead/conversion/app/deeplink?&rdid=<<your device adid>>&id_type=adid&bundleid=<<your application package>>&ddl_test=1"

Dette dybe link til test udløber efter 24 timer. Gentag dette trin, hvis det dybe link til test udløber.

5. Aktivér testtilstand for hentning af test-udskudt brug af dybe links

Aktivér testtilstanden for udskudt brug af dybe links for at begynde at teste på dine enheder.

adb shell setprop debug.deferred.deeplink <<din app pakke>>

Derefter skal du aktivere fejlretningstilstand på din enhed. Begynd at bruge din app, og tjek i Logcat, at logmeddelelsen viser en gmp_version på mindst 18200. Hvis du søger efter søgeordet deferred, filtreres alle fejlretningsmeddelelser fra Google Analytics til Firebase, som vedrører denne funktionalitet.

Eksempel:

D/FA: Deferred Deep Link feature enabled.
FA-SVC:
Uploader data. app, uncompressed size, data: <<your application pakke>>,

gmp_version: