Visa historik för Google-taggen

I tabellen Ändringshistorik för Google-taggen visas ändringar som gjorts i dina inställningar för Google-taggen. Här visas när ändringarna har gjorts och av vem. Alla tagganvändare kan se ändringshistoriken. Observera att du bara kan se ändringarna. Du kan inte ångra dem.

Du kan se ändringar när en taggadministratör lägger till, redigerar eller raderar inställningar för Google-taggen.

Så här ser du historik för Google-taggen

1. Öppna Google-taggskärmen.
  2. Klicka på verktygs- och inställningsikonen Tools icon och sedan på Google-tagg under Konfiguration.
  3. Klicka på fliken Historik högst upp på sidan.

Det här visas i tabellen Ändringshistorik

Tabellen Ändringshistorik innehåller följande kolumner:

• Ändrings-id: Ett siffer-id för varje ändring som har gjorts i inställningarna för Google-taggen
  • Ändring: Typen av ändring (tillägg, redigering, radering) följt av namnet på inställningen som ändrats. Exempel: Redigering: Inställningar för flera domäner
  • Publicerat: Datum för aktiviteten
  • Publicerat av: Vilken Google-tagganvändare som utförde aktiviteten.
    • Obs! Om en användare som har gjort en ändring senare tas bort från systemet visas kolumnen Publicerat av som tom.

Som standard visas de senaste ändringarna först i tabellen. Klicka på en kolumnrubrik för att ändra ordningen i tabellen. Klicka till exempel på Publicerat av en gång om du vill visa ändringar sorterade efter det Google-konto som gjort ändringen, och klicka två gånger om du vill visa ändringarna i omvänd bokstavsordning.

Obs! Om Google-taggen är kopplad till flera destinationer visar ändringshistoriken alla ändringar av taggen, oavsett från vilken produkt användaren hade åtkomst till Google-taggen när ändringen gjordes.

Klicka på en rad i tabellen Ändringshistorik för att öppna sidan Ändringar. I avsnittet till höger på sidan visas den senaste versionen och mer information om vad som har ändrats.