Produktlänkning: Länka Zapier i Målgruppshantering

Nu kan du länka Zapier i Målgruppshantering. De vill säga, när du skapar målgruppssegment har du möjlighet att länka Zapier och importera kundsegment. Följ anvisningarna för att komma åt och skapa målgruppssegment och följ sedan de här anvisningarna för att länka till Zapier när du skapar ett nytt segment:

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på verktygsikonen Tools Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Delat bibliotek i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Målgruppshantering.
  4. Klicka på den blå plusikonen på fliken Dina datasegment och välj Kundlista.
  5. Ge segmentet ett namn och välj Ladda upp kunddata från dataplattformar i avsnittet Datatyp.
  6. I avsnittet Dataplattform väljer du den dataplattform du vill ansluta till.
  7. Nästa fönster innehåller anvisningar om hur du kopplar produkterna. Klicka på Länka Zapier så att du kommer till Zapier-webbplatsen där du ska uppge ytterligare information på Zapier-gränssnittet och priser.
  8. Klicka på Skapa dataintegrering när du har angett informationen på Zapiers webbplats.