Produkttilknytning: Tilknytt Zapier i Målgruppestyring

Nå kan du tilknytte Zapier i Målgruppestyring. Når du oppretter målgruppesegmenter, kan du nemlig velge å tilknytte Zapier og importere kundesegmenter. Gjennomfør prosessen for å bruke og opprette målgruppesegmenter, og følg fremgangsmåten nedenfor for å tilknytte Zapier når du oppretter et nytt segment:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Delt bibliotek-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Målgruppestyring.
  4. Klikk på det blå plussikonet på «Datasegmentene dine»-fanen, og velg Kundeliste.
  5. Gi segmentet et navn, og velg Last opp kundedata fra dataplattformer i Datatype-delen.
  6. Velg dataplattformen du vil tilknytte, i Dataplattform-delen.
  7. I det neste vinduet ser vi nærmere på tilknytningsprosessen. Klikk på Tilknytt Zapier, så blir du sendt til Zapier-nettstedet for å oppgi mer informasjon om Zapier-brukergrensesnittet og -prisene.
  8. Når du har oppgitt informasjonen på Zapier-nettstedet, klikker du på Opprett en dataintegrasjon.

Link til relatert innhold