Tuotteen linkittäminen: Zapierin linkittäminen Yleisön hallinnoinnissa

Voit nyt linkittää Zapierin Yleisön hallinnoinnissa. Kun luot yleisösegmenttejä, voit halutessasi linkittää Zapierin ja tuoda asiakassegmenttejä. Siirry yleisösegmentteihin ja luo niitä näiden ohjeiden avulla ja linkitä Zapier uuden segmentin luomisen yhteydessä seuraavasti:

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Jaettu kirjasto ‑valikkoa.
  3. Valitse Yleisön hallinnointi.
  4. Klikkaa Omat datasegmenttisi ‑välilehdeltä sinistä pluskuvaketta ja valitse Asiakaslista.
  5. Nimeä segmentti ja valitse Datatyyppi-kohdasta Lataa asiakasdataa data-alustoilta.
  6. Valitse "Data-alusta"-kohdasta alusta, jonka haluat yhdistää.
  7. Seuraavassa ikkunassa on ohjeet yhdistämiseen. Klikkaa Linkitä Zapier, niin sinut ohjataan Zapierin verkkosivustolle, jolta saat lisätietoa Zapierin käyttöliittymästä ja hinnoista.
  8. Kun olet lisännyt tiedot Zapierin sivustolla, klikkaa Luo dataintegrointi.