Produkttilknytning: Tilknyt Zapier i Målgruppeadministrator

Du kan nu tilknytte Zapier i Målgruppeadministrator. Mere præcist betyder det, at når du opretter målgrupper, har du mulighed for at tilknytte Zapier og importere kundesegmenter. Følg fremgangsmåden for at få adgang til og oprette målgruppesegmenter, og brug følgende vejledning til at tilknytte Zapier, når du opretter et nyt segment:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på det blå plusikon på fanen "Dine datasegmenter", og vælg Kundeliste.
  5. Navngiv dit segment, og vælg Upload kundedata fra dataplatforme i sektionen "Datatype".
  6. Vælg den dataplatform, du vil oprette forbindelse til, i sektionen "Dataplatform".
  7. I næste vindue bliver du guidet igennem tilknytningsprocessen. Klik på Tilknyt Zapier, hvorefter du bliver sendt tilbage til Zapier-websitet, hvor du skal angive yderligere oplysninger om Zapier-brugerfladen og priser.
  8. Når du har angivet oplysningerne på Zapier-websitet, skal du klikke på Opret dataintegration.

Relaterede links