Enllaçament de productes: enllaçar Zapier al Gestor de públics

Ara podeu enllaçar Zapier al Gestor de públics. Més concretament, en crear segments de públic, tindreu l'opció d'enllaçar Zapier i d'importar segments de clients. Seguiu el procés per accedir a segments de públic i crear-ne i aquests passos per fer l'enllaç a Zapier en crear un segment nou:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Gestor de públics.
  4. A la pestanya "Segments de les vostres dades", feu clic a la icona blava de més i seleccioneu Llista de clients.
  5. Poseu un nom al segment i, a la secció "Tipus de dades", seleccioneu Penja dades de client des de plataformes de dades.
  6. A la secció "Plataforma de dades", seleccioneu la plataforma de dades a la qual us voleu connectar.
  7. La finestra següent us guiarà pel procés de connexió. Feu clic a Enllaça Zapier i se us dirigirà al lloc web de Zapier, en què se us proporcionarà més informació sobre els preus i la interfície d'usuari de Zapier.
  8. Un cop hàgiu revisat aquesta informació al lloc web de Zapier, feu clic a Crea una integració de dades.