Destinations-id: Definition

Et destinations-id er et id, der repræsenterer destinationen, dvs. det tilknyttede Google-produkt, f.eks. Google Ads eller Google Analytics. Tagget bruger primært disse id'er til indlæsning af destinationsspecifikke indstillinger og videresendelse af hændelser.

Når det gælder Google Ads, svarer destinations-id'et til konverteringssporings-id'et. Når det gælder Google Analytics, svarer destinations-id'et til målings-id'et for din webdatastrøm.

Eksempler: G-12345 og AW-98765

En illustration, der viser, hvor man finder destinations-id'er i Google Tag Manager.