Destinasjon: definisjon

En destinasjon er en Google-produktkonto for målinger som har samme konfigurasjon som og mottar data fra en Google-tag. Du kan legge til destinasjoner i Google-taggen for å gjenbruke konfigurasjonen og fotavtrykket til Google-taggen på nettstedet ditt.

For øyeblikket kan du bare bruke Google Ads- og Google Analytics-kontoer som destinasjoner.

An illustration demonstrating where to find Destinations on Google tag.