Om skriptmaler

I Google Ads-kontoen din kan du lage skript ved hjelp av JavaScript for å justere bud, legge til søkeord og sette annonsegrupper på pause. Du kan bruke disse malene i kontoen uten å lage nye skript manuelt. Finn ut mer om skriptmaler på utviklernettstedet for Google Ads.

Typer skriptmaler

Maler er tilgjengelige for disse bruksområdene:

• rapporter
  • budgiving
  • verktøy
  • optimaliseringsresultatet
  • varsler

Start fra en skriptmal

Følg fremgangsmåten nedenfor for å lage et skript fra en mal:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Massehandlinger-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Skript.
  4. Klikk på plussknappen Add, og velg Start fra en mal.
  5. Du finner en side med tilgjengelige skriptmaler. Velg Tilpass for å lage et nytt skript.
  6. Klikk på Lagre.

Hvis du vil redigere et eksisterende skript, kan du klikke på skriptet på Skript-siden. Deretter kan du redigere det ved å følge fremgangsmåten ovenfor, og så ta en forhåndskikk på og lagre den.