Skriptimallit

Google Ads ‑tilillä voidaan luoda JavaScriptin avulla skriptejä, jotka muuttavat hintatarjouksia, keskeyttävät mainosryhmiä ja lisäävät avainsanoja. Nämä ovat skriptimalleja, joita voit käyttää tililläsi sen sijaan, että loisit uuden skriptin manuaalisesti. Lisätietoa skriptimalleista saat Google Adsin kehittäjäsivustolta.

Skriptimallityypit

Mallit ovat käytettävissä seuraaviin tarkoituksiin:

• Raportit
  • Hintatarjoukset
  • Työkalut
  • Optimointipisteet
  • Ilmoitukset

Skriptimallin käyttäminen

Seuraavien ohjeiden avulla voit luoda skriptin mallia käyttämällä.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Klikkaa Skriptit.
  4. Klikkaa pluspainiketta Add ja valitse Luo mallin pohjalta.
  5. Näet sivun, jolla on joitakin saatavilla olevia skriptimalleja. Jos haluat luoda uuden skriptin, valitse Muokkaa.
  6. Klikkaa Tallenna.

Jos haluat muokata aiemmin luotua skriptiä, klikkaa sitä Skriptit-sivulta. Sen jälkeen voit muokata sitä yllä olevien ohjeiden mukaisesti sekä esikatsella sitä ja tallentaa sen.