Udsving i Shopping-kampagners effektivitet: Bud og budmål

Der kan være udsving i effektiviteten, hvis der angives bud, budgrænser eller budmål uden at tage højde for de historiske data, Google Ads bruger, når dine annoncer skal vises.

Hvad du kan gøre

Angivelse af bud

Når du angiver bud, budgrænser eller budmål for din budstrategi, kan du bruge historiske data til at få indblik i, om de bud, budgrænser eller budmål, du angiver, er passende for at opretholde effektiviteten.

Eksempel

Hvis du har mistet eksponeringsandel på grund af annoncerangering for dine aktuelle bud, kan angivelse af en lavere budgrænse end dine aktuelle gennemsnitlige CPC'er potentielt medføre yderligere udsving i effektiviteten.

Smart Bidding

Til Smart Bidding anbefaler vi, at du bruger historiske data og vælger bud tæt på de faktiske gennemsnit for at minimere udsving i effektiviteten.

Eksempel

Hvis din faktiske ROAS (konverteringsværdi/pris x 100) har været omkring 100 % de seneste 14 dage, vil en pludselig øgning af din mål-ROAS til 500 % medføre et fald i visningen eller udsving i effektiviteten mere bredt.

Hvis du vil foretage ændringer i dine mål i overensstemmelse med dine forretningsmål, anbefaler vi, at du foretager gradvise ændringer i stedet for at foretage store ændringer.

Har du brug for noget andet?

Tjek andre almindelige årsager til, at der er udsving i din kampagnes effektivitet.