Udsving i Shopping-kampagners effektivitet: Ændring af brugerinteresse og sæsonudsving

Ændring af brugerinteresse og sæsonudsving kan ikke styres af en annoncør, men du kan muligvis foretage justeringer af din kampagne, hvis du vil reducere udsvingene i effektiviteten.

Din kampagne konkurrerer ofte med andre kampagner i auktionen, og det er vigtigt at tage højde for trafik på bestemte tidspunkter på året, når du vurderer effektiviteten.

Eksempel

Hvis du forventer, at konverteringsraterne stiger med 50 % under et udsalg, der varer 3 dage, kan du oprette en sæsonrelateret justering, der øger konverteringsraten med op til 50 % for disse 3 dage. Når udsalget er slut, kan Smart Bidding gå tilbage til adfærden fra før udsalget uden behov for en nedjustering.

Hvad du kan gøre

Se efter helligdage, særlige begivenheder og andre nationale lejligheder, der kan bidrage til ændringer i effektiviteten.

Har du brug for noget andet?

Tjek andre almindelige årsager til, at der er udsving i din kampagnes effektivitet.