Resultatsvingninger i Shopping-kampanjer: endringer i konto- eller kampanjeinnstillinger

Hvis du endrer innstillinger i Google Ads-kontoen eller -kampanjen din eller gjør endringer i Merchant Center-kontoen eller -feeden din, kan resultatene bli endret.

Hvis du bruker strategier for smart budgivning, tar det omtrent to uker før kampanjen har tilstrekkelig med data og kan optimalisere fullt ut. Eventuelle endringer du gjør i innstillingene for konverteringshandlinger, selektive optimaliseringsinnstillinger eller attribusjonsmodellen, kan også påvirke kampanjeresultatene i tiden det tar kampanjen å optimalisere for disse nye innstillingene.

Dette kan du gjøre

I endringsloggen kan du se oppdateringene du har gjort i kontoen eller kampanjen.

Google Ads-kontoen din

Trenger du noe annet?

Se andre vanlige årsaker til at kampanjeresultatene svinger.